Zgadzam się co do wypowiedzi Joa ;) zdecydowanie liga mocna jest tylko na górze, pozostałe Teamy są bardziej uzupełnieniem tej III-ligi. Może to dość brutalna opinia i zarazem niesprawiedliwa ocena wobec pozostałych ekip, ale ja staram się podchodzić do tego obiektywnie i wyrażam swoją opinię na bazie moich spotkań z poprzedniego sezonu ;) nie wiem jaki poziom panował w tej III.3 lidze, w której miałeś okazję grać, więc co do wypowiedzi na ten temat się wstrzymam. Nie będę chwalić cudzego nie doceniając swego ;) pokaż nam klasę i potwierdź to swoimi zwycięstwami w tej lidze i spraw, aby każdy manager swojego zespołu przed potyczką z Tobą miał duży orzech do zgryzienia ;) Co do mnie skupiam się raczej na trenowaniu, bilans jaki osiągam jest dla mnie nieistotny i sprawdzanie statystyk po spotkaniu, aby były jak najbardziej kolorowy jest dla mnie obojętny i absurdalny ;) Ja prawdziwy basket zacząłem grać w ostatnich 7 spotkaniach poprzedniego sezonu i osiągnąłem bilans 6-1 ustępując tylko Kretoszczurom, którzy byli po za zasięgiem całej ligi, mocno przepłacani, ale niezwykle konsekwentni co do założeń przedsezonowych ;) niemniej jednak Życzę Tobie sky_walker samych sukcesów i spraw, aby nie tylko czołówka była mocna w tej lidze ;) ( dobre i te 5 zespołów z każdej konfy :P )