Sziasztok!
A selejtezőkben nem voltam elragadtatva a csapat teljesítményétől,és nem tartottam reálisnak a kijutást,mert tegyük hozzá,hogy egyáltalán a 3.helyen végeztünk a csoportba azt leginkább Claudio Ranierinek köszönhetjük aki úgy leamortizálta a csoport favoorit görög válogatottat,hogy azóta sem tértek magukhoz,pedig már rég repült az olasz tréner!
A pótselejtezőkön viszont egy teljesen új arcát mutatta a csapatunk,végre bátran és csapatként működve raktuk helyre a beképzelt norvég bandát!Ez olyan teljesítmény volt amire régóta vártunk szurkolók és amire lehet építeni a jövóben és kell is!
Huszti semmiképp ne legyen válogatott mert aki nehéz helyzetben cserbenhagyta a csapatot az most ne akarjon a jóba visszajönni!
A legendás kosáredző Phil Jackson mondta egyszer:
"Egy jó csapat akkor válik igazán nagy csapattá,ha a játékosok annyira megbíznak egymásban,hogy az ÉN-t feladják a MI-ért!!!"
Huszti csak a meglévő csapategységet bomlasztaná!
Akit én javasolnék a csapatba ő már tudom nem fiatal,de 10 éve a hazai bajnokság egyik legjobbja és nem értem miért nem kapott több lehetőséget a válogatottba az utóbbi időben ő Kanta József!Irányítóban nincs sok emberünk és ő csupaszív játékos is szerintem akit könnyen befogadna a meglévő keret magja is!
És még javasolnék egy olyan embert az edzői stábba aki vesz a csapattagoknak 1 Ossian vagy Kalapács CD-t és megmutatja nekik mi az igazi zene...,ne már minősíthetetlen mulatóst hallgassanak!