Ами... аз лично бих се обзаложил, че знам и владея английския по-добре от теб, а дори имам и сертификат за владеене на Academic English, което е малко по-advanced.
Много добре знам, къде трябва да е този пост, но там трябва да са само изказванията на кандидатите, а дискусията да се води в тази тема. Според теб обаче, познавайки нашата действителност и като цяло колко хора пишат във форума (колко въобще го четат) дали на някой му пука какво е заглавието на дадената тема?
Написах го тук, защото се надявам да имаме дискусия и този пост да предизвика такава и ако това стане факт - дискусията ще го последва в темата, в която е постнат и така на теб ще ти се наложи не да ми казва на мен (само на 1 човек) да си премести поста, а на всички които тръгнат да пишат по него. По-просто казано, за да можеш да го асимилираш ти - спестявам ти работа, но ако толкова държиш ще го copy-paste-на.
П. С. В първия си параграф отговарям на предишния пост, така че още една причина този пост да е тук. Знам, че търсиш за какво да се заядеш, но ако се опиташ да бъдеш малко по-позитивен - то и живота ти ще стане по-хубав, повярвай ми.
И накрая, след като мен ме гониш и искаш да си толкова стриктен - direct във форума на А група ме определя като тъп и нагъл - аз това го определям като обида, ти като как ги виждаш нещата не знам.