BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: uBAH

This Post:
00
276811.2 in reply to 276811.1
Date: 2/16/2016 5:31:39 PM
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Като гледам сериозен интерес има към позицията, но не виждам никой от кандидатите да прави някакви изявления. Би било интересно да чуем кой какво смята да прави, ако спечели.

From: SuperKras

To: uBAH
This Post:
00
276811.3 in reply to 276811.2
Date: 2/17/2016 8:45:29 AM
Overall Posts Rated:
3737
...след като виждам,токова много желаещи мястото на млад.тренер,Ви заявявам че след известно колебание се отказвам от поста си.Колебанието наи-вече ми беша заради това че доста м-ри ми писаха и питаха дали ще остана и защо не се кандидатирам.Причината поради която не искам да остана тренер е само една и тя е - ТРЕНЕРА НА МЪЖЕТЕ,ТОВА КОЕТО ТОИ ПРАВИ ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ Е СУПЕР НАГЛО...И ВЪПРЕКИ ОГРОМНОТО МИ УДОВОЛСТВИЕ ОТ РАБОТАТА МИ С ВСИЧКИ МЕНИДЖЪРИ С КОИТО СЪМ ТРЕНИРАЛ ИГРАЧИТЕ ИМ,ПРОСТО НЯМЯМ ПОВЕЧЕ НЕРВИ..БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО СТЕ СЕ ВСЛУШВАЛИ В СЪВЕТИТЕ МИ И ПОСТАВЯХТЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАЦ ОТБОР НАД ЛИЧНИТЕ СИ....МОГА ОБЕЩАЯ НА ТОЗИ ОТ ВАС КОИТО МЕ НАСЛЕДИ ВСЯКАКВА ПОМОЩ И СЪВЕТ,СТИГА ДА ГО ИСКА РАЗБИРА СЕ.КАКТО БИХ ПОМОГНАЛ И НА ВСЕКИ ДРУГ КОИТО СЕГА ТРЕНИРА ИГРАЧИ ,СТИГА ДА МЕ ПОПИТА,ВСЕ ПАК МАКАР И ДА ЗВУЧИ МАЛКО НЕСКРОМНО,БИХ КАЗАЛ ЧЕ ИМАМ ДОСТА ОПИТ В ТРЕНИРАНЕТО НА ИГРАЧИ..УСПЕХ И КЪСМЕТ НА НАСЛЕДНИКА МИ..

Message deleted
From: uBAH

This Post:
00
276811.6 in reply to 276811.5
Date: 2/17/2016 12:18:42 PM
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Ами... аз лично бих се обзаложил, че знам и владея английския по-добре от теб, а дори имам и сертификат за владеене на Academic English, което е малко по-advanced.

Много добре знам, къде трябва да е този пост, но там трябва да са само изказванията на кандидатите, а дискусията да се води в тази тема. Според теб обаче, познавайки нашата действителност и като цяло колко хора пишат във форума (колко въобще го четат) дали на някой му пука какво е заглавието на дадената тема?

Написах го тук, защото се надявам да имаме дискусия и този пост да предизвика такава и ако това стане факт - дискусията ще го последва в темата, в която е постнат и така на теб ще ти се наложи не да ми казва на мен (само на 1 човек) да си премести поста, а на всички които тръгнат да пишат по него. По-просто казано, за да можеш да го асимилираш ти - спестявам ти работа, но ако толкова държиш ще го copy-paste-на.

П. С. В първия си параграф отговарям на предишния пост, така че още една причина този пост да е тук. Знам, че търсиш за какво да се заядеш, но ако се опиташ да бъдеш малко по-позитивен - то и живота ти ще стане по-хубав, повярвай ми. И накрая, след като мен ме гониш и искаш да си толкова стриктен - direct във форума на А група ме определя като тъп и нагъл - аз това го определям като обида, ти като как ги виждаш нещата не знам.

Message deleted
From: Dodor
This Post:
00
276811.9 in reply to 276811.7
Date: 2/19/2016 4:13:35 PM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
512512
Second Team:
Dodor Inc
Страшен дебат става тука. Ще споделя че моят глас отива за Балъка, понеже ме кефи и след толкова време черна работа като скаут, мисля че му е време да бъде и тренер!

From: Dodor

This Post:
00
276811.11 in reply to 276811.10
Date: 2/19/2016 4:48:35 PM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
512512
Second Team:
Dodor Inc
Да, браво на всички които се представиха. Похвално.