BuzzerBeater Forums

BB Latvija > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
276840.2 in reply to 276840.1
Date: 2/16/2016 3:37:02 PM
Overall Posts Rated:
114114
Sveicināti dārgie Latvijas komandu menedžeri!

Beigu beigās tomēr izlēmu kandidēt uz šo divu sezonu Latvijas U-21 izlases trenera amatu!
Esmu nedaudz sašutis par to, ka mans profils tika, manuprāt, nepamatoti banots, taču tas man paver daudz lielākas iespējas kandidēt uz izlases trenera amatu, jo tādējādi parādās daudz vairāk brīvā laika tieši U-21 izlases sakarā.

Pirms kāda laika ļoti skaļi savu kandidatūru šim amatam pieteica menedžeris "melnis" ar ļoti lieliem solījumiem, ar ļoti lieliem plāniem, taču cik tas viss būtu skaisti praksē - to rādītu tikai laiks.
Es, kā kandidāts uz šo amatu, varu garantēt ļoti dziļu spēlētāju skautingu, kuram jau ir sagatavots pamats, proti, excel fails ar visiem spēlētājiem, kuru potenciāls ir sākot no 7 un uz augšu, kā arī varu garantēt katrai valstsvienībai individuāli sagatavotus "pretindi".
Pieredzi kā menedžeris esmu iekrājis jau vairāku sezonu garumā, kā arī esmu sācis audzināt jaunos spēlētāju tieši priekš U-21:
1) BK Auce - 3 sezonas,
2) Big Booties - 3 sezonas (Madars Celms (C), Viestards Švans (C)).

Kad sāku savas menedžera gaitas ar 'Big Booties' komandu, tad ļoti palīdzīgu roku un daudz gudru padomu sniedza Lakeris, pēc kura plāna arī esmu strādājis līdz šim un pēc kura, visticamāk, arī turpināšu darboties.

Kaut ko sasolīt un pēctam to neizdarīt būtu muļķīgi, tāpēc labāk uzrakstu to, ko es tiešām izdarīšu, nekā to, ko es varbūt izdarīšu.

Šīs sezonas Latvijas U-21 izlase būs ļoti konkurētspējīga, tāpēc jums, vēlētājiem, ir ļoti liela atbildība, ko ievēlēt par izlases galveno treneri, taču es jums ticu, ka spēsiet izdarīt pareizo izvēli! :)

Ar cieņu,
burkeliinoo

This Post:
00
276840.3 in reply to 276840.2
Date: 2/17/2016 12:50:18 PM
BK Zante/Sante
II.4
Overall Posts Rated:
5151
Sveiki A.God. BuzzerBeater Latvijas lietotāji!


Noslēgusies kartējā sezona ! Uzzināju par to, ka ir vēlēšanās brīva vakance uz Latvijas U-21 izlases trenera vietu. Īsumā man aprakstīja prasības, kas attiecas uz šo vakanci, un es secināju, ka manas zināšanas un pieredze varētu sniegt Latvijas U-21 zināmu ieguldījumu.

Dotajā brīdī vadu BK Zante/Sante ,(kopš 4 sezonas). Esmu ieguvis lielu pieredzi 8 gadu garumā. Ceru, ka mana lielā pieredze dos Latvijas U-21 izlases augļus.

Latvijas U-21 izlases mērķi būs taktiski pareizi saliedēt, uzbūvēt komandu gan no pieredzējušiem spēlētājiem, kas ir līdz 22 gadiem, gan iekļaut pamazām draftētos spēlētājus,kuriem ir pietiekami laba izaugsme, tas būs atkarīgs no katra spēlētāja menedžera.
U-21 jauniešu izlašu spēlētāju sistēmu, kandidātu izaugsme, sagatavošana u-21, nākotnei Latvijas NT .
Pētīt potenciālos spēlētājiem, ziņot komandu menedžeriem par treniņa plāniem, izturību un formu.
Sekot līdzi drafta spēlētājiem ar potenciālu.