Здравеите,колеги,малцина са тези с които не съм кореспондирал,така че болшинството от вас са добре запознати с моето разбиране и виждане за играта ББ.Основното нещо което ме накара да се кандидатирам за тренер на мъжете е,липсата на диелог и синхрон между тренерите на малките и мъжете.От както сегашния тренер на мъжете пое поста никога не имало контакти между него и тренерите на младежите,относно това как да се тренират младите играчи за да бъдат хем полезни за млад отбор хем и после по лесно да станат и национали при мъжете.А КАКВО ПО-ДОБРО ОТ ТОВА 1 ИГРАЧ ОЩЕ ДОКАТО Е НА 18 ДА СЕ ПРЕЦЕНИ КАКВО И КАК ДА ТРЕНИРА И ТАКА ДА СЕ ДАДЕ НАСОКА КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ ТОИ АЗ,ПМ,ЛК ИЛИ ТК НАПРИМЕР.А не както досега например..млад тренер 3 сезона подготвя 1 играч за АЗ,и когато 4-я сезон остава да тренира само стрелба и да бъде титуляр,то тренера на мъжете пише на собственика да тренира играча като Ц,и това ако не к-ски номер,здраве му кажи,какво щеше да стане ако играча си бешетренирал стрелбата и сега като излезе от млад отбор да почне да тренира каквото прецени другия тренер,или просто целта е да се прецака млад отбор.друг пример да накараш собственика на 18 год.играч с пот10 да тренира 1-1 ,това просто значи че този играч няма какда играе за млад нац.отбор питам защо...така ,че според мен тренерите трябва да имат контакти и добър синхрон и да гледат в една посока в ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ,така както е в реалния спорт при големите отбори и страни...