BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
279110.2 in reply to 279110.1
Date: 5/24/2016 3:38:56 PM
Overall Posts Rated:
119119
В последно време Националният отбор върви много добре. Факторите са доста. Падна ни се лек жребии за груповата фаза, но това се дължи отчасти и на по-предното ни класиране в ранглистата, така че - късмета обича силните.

Това, което искам да кажа е, че определено изпитвам удоволствие да водя НО и задоволство от постигнатите резултати. Ефектът от работата на всички, които помагат започва да се вижда лека полека и съм оптимист за бъдещето.

Събитията от последните седмици ми дават още по-голяма надежда за светло бъдеще. Доста перспективни играчи смениха собствеността си и имат български стопани. А тези, които се тренират целенасочено от преди това вървят много добре. Ако се намери някой да се спазари и за Тошев (32189552) и да го направи плеймейкър почти мога да обещая класиране на финали след 3-4 сезона!

Групата за квалификациите никак не изглежда лесна, но и другите 5 не са по-леки. Програмата е доста благоприятна. Започваме с 2 сигурни загуби, но и натрупан дух, а после се борим за 3-4 победи, при добри форми и много късмет - може и 5. Ще се целим да запазим място в топ 40, за да имаме по-добър жребий за утешителния турнир, където да гоним подобрение на постижението от този сезон и класиране за 1/4-финал.

Високото моментно одобрение (30/46) ми дава увереност, че мога да спечеля изборите.

В този ред на мисли бих желал да продължа работата си още поне един мандат и ще се радвам на подкрепата ви!

Last edited by minkacha at 5/25/2016 4:13:32 PM

This Post:
11
279110.3 in reply to 279110.2
Date: 5/28/2016 9:55:24 AM
Overall Posts Rated:
3737
Здравеите,колеги,малцина са тези с които не съм кореспондирал,така че болшинството от вас са добре запознати с моето разбиране и виждане за играта ББ.Основното нещо което ме накара да се кандидатирам за тренер на мъжете е,липсата на диелог и синхрон между тренерите на малките и мъжете.От както сегашния тренер на мъжете пое поста никога не имало контакти между него и тренерите на младежите,относно това как да се тренират младите играчи за да бъдат хем полезни за млад отбор хем и после по лесно да станат и национали при мъжете.А КАКВО ПО-ДОБРО ОТ ТОВА 1 ИГРАЧ ОЩЕ ДОКАТО Е НА 18 ДА СЕ ПРЕЦЕНИ КАКВО И КАК ДА ТРЕНИРА И ТАКА ДА СЕ ДАДЕ НАСОКА КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ ТОИ АЗ,ПМ,ЛК ИЛИ ТК НАПРИМЕР.А не както досега например..млад тренер 3 сезона подготвя 1 играч за АЗ,и когато 4-я сезон остава да тренира само стрелба и да бъде титуляр,то тренера на мъжете пише на собственика да тренира играча като Ц,и това ако не к-ски номер,здраве му кажи,какво щеше да стане ако играча си бешетренирал стрелбата и сега като излезе от млад отбор да почне да тренира каквото прецени другия тренер,или просто целта е да се прецака млад отбор.друг пример да накараш собственика на 18 год.играч с пот10 да тренира 1-1 ,това просто значи че този играч няма какда играе за млад нац.отбор питам защо...така ,че според мен тренерите трябва да имат контакти и добър синхрон и да гледат в една посока в ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ,така както е в реалния спорт при големите отбори и страни...

From: Dodor

This Post:
00
279110.4 in reply to 279110.3
Date: 5/28/2016 10:53:02 AM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
522522
Second Team:
Dodor Inc
Здрасти, радвам се че се включваш в надпреварата. Няколко въпроса:

1. Каква е оценката ти за представянето на мъжете през изминалите 2 сезона?
2. Каква според теб е причината за липсата на комуникация между тренерите на младежите и мъжете?
3. Каква е причината да се включиш 1 ден преди крайният срок за гласуване?

Last edited by Dodor at 5/28/2016 10:54:40 AM

From: SuperKras

This Post:
00
279110.5 in reply to 279110.4
Date: 5/28/2016 11:22:09 AM
Overall Posts Rated:
3737
1.Представянето на мъжете според мне не бе никак лошо,но просто си бихме по-слабите от нас и паднахме от по-силните,нямаше сензации а и това са ни въможностите... 2.на въпроса ти отговарам с въпрос..кои според трябва да се поинтересува за това как се тренира 1 играч при младежите и какви са плановете за напред.. 3.Чудех,се дали изобщо има смисъл да драскам някои ред,все пак малко са тези с които не съм споделял какво мисля за играта и тренирането на играчи,имам предвид запалените мениджъри които казват своето мнение и виждания за ББ,така,че просто споделих болката си от един голям според мен проблем и това е...не очакваи от мен да почна да се моля из форумите за това,някои от вас да си купи играч и аз после ако съм тренер да му обещавам място в националния,това няма как да стане ....

This Post:
11
279110.6 in reply to 279110.5
Date: 5/28/2016 3:12:07 PM
Overall Posts Rated:
119119
Благодаря, че оценяваш Германия, Босна и Херцеговина, Русия и Естония като по-слаби от нас отбори. По-голям комплимент за свършеното до сега не може да има! ;)