Pozdravljeni,
Glede na dejstvo da je naša skupnost kot vse kaže izgubila izkušenega igralca in našega dosedanjega selektorja članske reprezentance Koperboxa, ki je odlično opravljal svojo selektorsko nalogo, sem se odločil, da je nastopil pravi čas da tudi sam kandidiram za selektorja naše članske reprezentance. Ker je moj klub še vedno v fazi gradnje nove ekipe in smo nekako obsojeni na boj za mesta na sredini lestvice, sem sam kot manager z dolgim stažem željan novega izziva in tekem, kjer je vsaka tekma pomembna in kjer se gre vsako tekmo na zmago! To mi sedaj zelo manjka. Vedno sem igral BB zato da zmagujem in se borim za najvišja mesta in za lovorike in zato bi z velikim veseljem in entuziazmom prevzel vodenje reprezentance v kolikor bi mi izrazili podporo na volitvah. Reprezentanca je trenutno na zelo visokem nivoju, tako blizu svetovnega vrha še nismo bili, kar pomeni da imamo res zdrave temelje, da se še bolj približamo svetovnemu vrhu in osebno bom naredil vse, da dosedanje rezultate še izboljšamo. Ker ko se osebno lotim kakšnega projekta, se ga lotim s 100% zavzetostjo in definitivno ne želim postati selektor zato, da samo "sprobam" kako je biti selektor reprezentance, ampak zato ker sem pripravljen tej vlogi nameniti svoj čas in vse svoje znanje in zgraditi najboljšo možno reprezentanco na katero bomo kot manjša skupnost lahko vsi ponosni. V kolikor bom deležen vašega zaupanja, bom k sodelovanju povabil 2-3 pomočnike, managerje katere v naši skupnosti najbolj cenim, s katerimi bi si pred pomembnimi tekmami zasebno izmenjali mnenja in taktične zamisli. Tudi na forumu si bom prizadeval pisati o reprezentančnih tekmah in bom vesel vaših mnenj in debat o reprezentančnih tekmah. Seveda o taktikah javno ne bi preveč razpravljali, da ne bi kakšni "vohuni" s pomočjo google translate pridobili kakšnih informacij :) Imam sicer že tudi veliko izkušenj z igranjem tekem proti nasprotnikom katerih prva peterka so vsestranski igralci s 150k+ plače saj sem več sezon igral tudi v BBL in tudi sam razpolagal s podobnimi igralci, se pa zavedam da je reprezentančna raven še nekoliko višja in zato bom odprt za različna mnenja, se zavedam da več glav več ve, reprezentanca pa ni samo selektorjeva ampak je od vseh nas, ki se tako ali drugače trudimo da bi bila naša reprezentanca čim boljša. Vsekakor pa se veselim taktičnega boja ki ga prinaša reprezentančna raven, saj je vrh zelo širok in pogostokrat odločajo malenkosti v taktičnih postavitvah in odločitvah, poglabljanje v to in analiziranje tekmeca pa mi je vedno bilo v veliko zadovoljstvo.
Grafična podoba reprezentance (logo in banner) ki trenutno krasi "imidž" naše članske reprezentance je tudi moje delo na katerega sem zelo ponosen, upam da je tudi vam ušeč, v kolikor vam ni mi morte javt pa nrdimo kej novega :D Sem pa pripravljen poskrbet za nov logo in banner tudi za U-21 reprezentanco, da bo imela nek prepoznaven slog tako kot naša članska, trenutni je zelo minimalističen :)
Za konec bi še dejal, da podpiram tudi kandidaturo fazerja, saj je prav, da imamo na voljo vsaj dva kompetentna managerja za katerega se lahko skupnost odloča. Volitve kjer je samo 1 resen kandidat pač niso zanimive :)
Lep pozdrav,
Clementino