BuzzerBeater Forums

BB Hellas > ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Set priority
Show messages by
From: kosmas
This Post:
11
280618.1
Date: 7/9/2016 6:23:07 AM
Overall Posts Rated:
5757
Καλησπέρα σε όλους, παίζω το παιχνίδι από τη Season 9 με διακοπή δύο σεζόν για προσωπικούς λόγους.

Από τη σεζόν 20 αν θυμάμαι καλά είχε ξεκινήσει η ιστορία με το πόσο ευνοούνται οι ομάδες που παίζουν εσωτερικά συστήματα. Οι αλλαγές που έγιναν λίγες σεζόν μετά, βοήθησαν μάνατζερ όπως εμένα που δεν στηρίζονταν μόνο σε αυτό, αλλά δοκίμαζαν τα πάντα ανάλογα με τις συνθήκες του παιχνιδιού.

Σήμερα, αρκετές σεζόν μετά, η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά με άλλο τρόπο. Οι περιφερειακοί παίκτες έχουν γίνει πανάκριβοι με αποτέλεσμα και πάλι οι περισσότεροι μάνατζερ να προτιμούν τα εσωτερικά συστήματα. Να μιλήσω με παράδειγμα τη δικιά μου ομάδα. Για να έχω μια καλή τριάδα περιφερειακών χρειάζομαι γύρω στα 4 εκατομμύρια, για δύο καλούς ψηλούς χρειάζομαι περίπου 1.5 με 2 εκατομμύρια.

Με την είσοδο της εσωτερικής απομόνωσης, που δεν είναι εσωτερικό σύστημα στα χαρτιά, αλλά είναι εσωτερικό σύστημα στην ουσία, ένας μάνατζερ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο την πρόβλεψη, ουσιαστικά το παιχνίδι δίνει και πάλι αβάντα στον κατακλυσμό των ομάδων που διαλέγουν είτε λόου, είτε κοίτα μέσα, είτε εσωτερική απομόνωση.

Περιμένω τις απόψεις σας για το θέμα, ξέρω ότι οι περισσότεροι διαλέγετε εσωτερικά συστήματα και φυσικά καλά κάνετε αφού ευνοούνται από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και πάλι στο παιχνίδι.

This Post:
00
280618.2 in reply to 280618.1
Date: 7/11/2016 8:54:30 AM
Μετεωρα B.C.
II.3
Overall Posts Rated:
816816
Second Team:
Avengers B.C.
Οι περιφερειακοί παίκτες έχουν γίνει πανάκριβοι με αποτέλεσμα και πάλι οι περισσότεροι μάνατζερ να προτιμούν τα εσωτερικά συστήματα.

Εχουν γινει γενικα πανακριβοι οι παικτες. Οχι οι περιφερειακοι. Ολων των ειδων οι παικτες πλεον πωλουνται με πολλα περισσοτερα χρηματα απο την πραγματικη τους αξια. Ειναι ξεκαθαραος ο πληθωρισμος που υπαρχει στο παιχνιδι τις τελευταιες σεζον με αυξουσα ταση καθε χρονο. Θα δουμε στο μελλον που θα οδηγησει αυτο.

Με την είσοδο της εσωτερικής απομόνωσης, που δεν είναι εσωτερικό σύστημα στα χαρτιά, αλλά είναι εσωτερικό σύστημα στην ουσία

Δεν ειναι σε καμια περιπτωση εσωτερικο συστημα. Ειναι ξεκαθαρα ουδετερο συστημα. Μπορεις καλλιστα να παρεις ποντους και με εσωτερικο και με περιφερειακο τροπο. Δεν ειναι λιγες οι περιποτωσεις οπου ομαδες χτυπησαν σε περιφερειακα ματσαπ χρησιμοποιοντας αυτο το συστημα.

Περιμένω τις απόψεις σας για το θέμα, ξέρω ότι οι περισσότεροι διαλέγετε εσωτερικά συστήματα και φυσικά καλά κάνετε αφού ευνοούνται από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και πάλι στο παιχνίδι.

Ο λογος που ισως ακομα χρησιμοποιουνται περισσοτερο τα εσωτερικα ειναι κυριως γιατι ετσι μαθαμε και κυριως γιατι οι περισσοτεροι τα γνωριζουν καλυτερα συγκριτικα με τα υπολοιπα. Προτιμουν λοιπον να πανε σε κατι πιο safe παρα σε κατι αγνωστο γι αυτους. Δεν θεωρω οτι ευνοουνται αυτοι που παιζουν εσωτερικα. Ειδικα πλεον που υπαρχει μαντεψια 9/10 ομαδες που παιζουν αποκλειστικα κοιτα μεσα θα εχουν τεραστιο προβλημα με εναν μανατζερ που απλα μαντευει. Και βαζω 9/10 γιατι προφανως υπαρχουν ομαδες που εχουν τοσο καλοφτιαγμενους παικτες για εσωτερικα που δεν θα τους αγγιξει η μαντεψια σε καταστροφικο βαθμο.

Κατα τ αλλα ολα τα συστηματα εχουν τα ιδια αποτελσματα αρκει κανεις να τα χρησιμοποιησει σωστα. Οσο για το θεμα της αγορας, αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.

This Post:
00
280618.3 in reply to 280618.2
Date: 7/12/2016 6:30:06 AM
Overall Posts Rated:
5757
Δεν ειναι λιγες οι περιποτωσεις οπου ομαδες χτυπησαν σε περιφερειακα ματσαπ χρησιμοποιοντας αυτο το συστημα.

Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου, όπως εξάλλου μπορείς να παίξεις κοίτα μέσα και να χτυπήσεις μέσω της θέσης "3", είτε να παίξεις τρέξε και να χτυπήσεις μέσω της θέσης "4", είτε υπομονετική με χτύπημα σε οποιαδήποτε θέση.

Ο λογος που ισως ακομα χρησιμοποιουνται περισσοτερο τα εσωτερικα ειναι κυριως γιατι ετσι μαθαμε και κυριως γιατι οι περισσοτεροι τα γνωριζουν καλυτερα συγκριτικα με τα υπολοιπα.

Και εδώ έχεις δίκιο, τα εσωτερικά τα γνωρίζουν καλύτερα οι παίκτες, γιατί το παιχνίδι οδήγησε σε αυτό το γεγονός, να παίζουν οι περισσότεροι μάνατζερ εσωτερικά. Προσωπικά έχω στήσει την ομάδα μου αμυντικά φέτος με γνώμονα την αντιμετώπιση των εσωτερικών συστημάτων και είμαι ικανοποιημένος.

Εχουν γινει γενικα πανακριβοι οι παικτες. Οχι οι περιφερειακοι.

Εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου, σε σχέση με την αξία των skill τους οι περιφερειακοί μπορώ να πω ότι είναι 1.5 με 2 φορές πάνω σε τιμή από έναν αντίστοιχο σε αξία skill ψηλό.

Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις, καλή επιτυχία στους στόχους σου!