BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: nikito
This Post:
11
281331.2 in reply to 281331.1
Date: 8/31/2016 2:50:12 PM
BALKAN Botevgrad
II.2
Overall Posts Rated:
137137
Second Team:
BALKAN Botevgrad II
Здравейте! Дълго мислих и взех решение да се кандидатирам за треньор на U21 отбора ни. След успешния изминал сезон за млад. национали, поне за мен е изненадващо, че Baluka не се кандидатира за поне още 1 мандат, но живеем в свободна държава и всеки има право на избор.

Сега малко и за развитието на отбора:
Както каза uBAH на един треньор са нужни поне 2 мандата, за да се види каква работа е свършил и до какво ниво е докарал отбора. Смятам, че следващият сезон няма да е никак лесен за който и да стане треньор (дали ще съм аз или някой друг няма значение), защото от силното ни поколение повечето бяха върхова възраст и това беше последен сезон за тях в U21.
Напоследък много се говори (не само тук, а и глобално) колко активни мениджъри има. Ние сме малка държава и имаме по-малко от 130 отбора (от които съм сигурен, че активни са не повече от 70, другите просто влизат колкото да не ботясат), но смятам, че ако се намерят 10 активни отбора да тренират по двама на позиция след 3-4 сезона ще можем да се борим за нещо по-сериозно от полуфинал в утешителния турнир. Достатъчни са играчи със 6-8 потенциал, които след 4-5 сезона тренировки ще бъдат полезни в клубния отбор или да се изкарат пари от тях.

Това е от мен. Ако имате въпроси в другата тема можете да ме питате.