Sprijin pot sa zic ca am primit in buna masura. Au fost o gramada de useri care au ajutat si s-au implicat de-a lungul timpului. Am avut inclusiv cativa manageri straini care s-au reintors si au incercat sa redemareze proiecte cu jucatori romani.
Chiar pot sa zic ca nu stam rau la nivel de dorinta si ambitie. Problema noastra este numarul redus de useri.
Ligile 3 in general nu te poti baza ca ar putea antrena, iar prima liga, dupa cum stii si tu, nu prea isi permite sa piarda sezoane intregi cu antrenarea a 2-3 jucatori cheie. Astfel incat ti-ar ramane din cei 141 de useri doar 64 de potentiali manageri care au cat de cat experienta si pozitie financiara pentru a antrena calumea. Dar, din ei unii nu urmaresc sa antreneze, multi au jucatori de peste 24-25 de ani pe care ii antreneaza in continuare si nu sunt interesati sa ia jucatori tineri, iar altii pur si simplu nu comunica suficient incat sa poate sa progreseze si sa fie ajutati.
De aici iti rezulta sa zicem in jur de 5-10 manageri care stiu antrena, iar dintre acestia nu antreneaza toti odata o generatie, de fapt acum pentru S38 este singura data cand intr-adevar suntem relativ multi sincronizati.
Ca sa rezum si sa iti raspund punctual la intrebare, poate ar ajuta sa ridicam nivelul ligilor 3. Acolo merg majoritatea jucatorilor tineri buni de potential 9+. Aici a fost cea mai mare dificultate, si categoric ar fi de foarte bun augur.
Doar ca asta am tot incercat, si cumva a fost un efort mult prea mare pentru cei care incercam sa comunicam cu ei, pentru un rezultat mult prea mic. De aici, imi dau seama ca poate e nevoie de niste abordari noi.