BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: vajns
This Post:
11
283237.2 in reply to 283237.1
Date: 12/8/2016 2:43:25 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Zdravím naší komunitu BB,

protože se doteď nikdo neodhodlal se přihlásit na pozici NT trenéra, ačkoli času bylo dost. Činím tak sám, i když jsem sezónu dopředu ohlásil svůj konec u repre. Pokud mě tedy zvolíte, prodloužíte tak moje "trápení". Dělám si legraci :)

Proč jsem se nakonec přihlásil? Kdyby se nikdo nepřihlásil, stejně bych musel pokračovat. Rozhodujícím důvodem pro mě bylo zabránit tomu, aby se na poslední chvíli přihlásil někdo "nekompetentní" a ostatní už by na to nemohli reagovat, protože zítra v 6 ráno vyprší lhůta pro přihlášky.

Dalším důvodem je, jak už jsem psal v diskuzním vlákně k volbám, že po racionální úvaze a s jistým odstupem času přeci jenom vnímám nadcházející generaci hráčů za více než solidní. Věřím, že by naše NT do budoucna mohla být zase konkurenceschopná.

Co ode mě můžete očekávat? Jak jsem předestřel, jsem přesvědčený, že kdybych teď povolal ty nejlepší hráče, tak na top umístění stejně mít nebudeme. Proto se přikláním k variantě odepsat všechny hráče 29 let a starší a začít expovat nejlepší hráče 28 let a méně, protože tam se nám rýsuje vyjímečná generace.

Vím, že je to dost kontroverzní, proto bych byl rád, kdyby se vyjádřili majitelé hráčů 29-33 let, kteří jsou teď na vrcholu. Jestli by jim nevadilo, že si jejich miláčci už v NT nezahrají.

Zbytek klasika jak mě znáte, budu se poctivě věnovat skautingu, budu přesvědčovat manažery k pořízení trenéra 6. Kdybyste měli jakékoli dotazy, nápady prosím směřujte je do diskuzního vlákna k volbám.

Hodně zdaru do nové sezóny a ať vás i nadále BB baví!

S pozdravem

vajns

Last edited by vajns at 12/8/2016 2:43:40 PM

This Post:
11
283237.3 in reply to 283237.2
Date: 12/9/2016 3:38:01 AM
Dynamo J. Hradec
První liga
Overall Posts Rated:
493493
Nazdar, do voleb se hlásím ne za 5 minut 12, ale 3,5 hodiny po 12, ale evidentně to prošlo. Toto zpoždění bylo způsobeno tím, že jsem poté, co se přihlásil vajns, považoval kandidaturu za zbytečnou, ale vysvětlili jsme si to s ním v poště.

V BB jsem poměrně aktivní, trénuji nějaké naděje pro NT, mám čas, jsem flexibilní týmový hráč a za pět let (v tomto případě sezon) se vidím jako manažer NT v důchodu.

K věci - zalíbila se mi myšlenka budování nového NT (pokolikáté už?:) na nadějích, které se v současnosti piplají, s tím, že krátkodobé cíle se tomu budou muset podřídit. To se asi nijak neliší od "protikandidáta", ale je to obecně přijímaný pohled aktivnějších hráčů BB.

Zároveň se mi líbí myšlenka větší otevřenosti, která se tu řešila před novými volbami. Např. model, který se praktikuje v U21, kdy je sestava známa dopředu. K diskuzím to sice moc nevedlo, ale mně samotnému se to líbí, pokaždé to čtu a na výsledky U21 v návaznosti na to koukám, třeba by to aspoň trochu pomohlo i u NT.

Je mi jasný, že se spoustu věcí budu muset rychle doučit, ale nebojím se toho a jak jsem psal nahoře, mám na to čas a i chuť.

To rozhodování vám teď moc nezávidím;-)

NO-15