Nazdar, do voleb se hlásím ne za 5 minut 12, ale 3,5 hodiny po 12, ale evidentně to prošlo. Toto zpoždění bylo způsobeno tím, že jsem poté, co se přihlásil vajns, považoval kandidaturu za zbytečnou, ale vysvětlili jsme si to s ním v poště.
V BB jsem poměrně aktivní, trénuji nějaké naděje pro NT, mám čas, jsem flexibilní týmový hráč a za pět let (v tomto případě sezon) se vidím jako manažer NT v důchodu.
K věci - zalíbila se mi myšlenka budování nového NT (pokolikáté už?:) na nadějích, které se v současnosti piplají, s tím, že krátkodobé cíle se tomu budou muset podřídit. To se asi nijak neliší od "protikandidáta", ale je to obecně přijímaný pohled aktivnějších hráčů BB.
Zároveň se mi líbí myšlenka větší otevřenosti, která se tu řešila před novými volbami. Např. model, který se praktikuje v U21, kdy je sestava známa dopředu. K diskuzím to sice moc nevedlo, ale mně samotnému se to líbí, pokaždé to čtu a na výsledky U21 v návaznosti na to koukám, třeba by to aspoň trochu pomohlo i u NT.
Je mi jasný, že se spoustu věcí budu muset rychle doučit, ale nebojím se toho a jak jsem psal nahoře, mám na to čas a i chuť.
To rozhodování vám teď moc nezávidím;-)
NO-15