BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Nemos
This Post:
44
285387.2 in reply to 285387.1
Date: 3/16/2017 7:21:16 AM
Piramida
Superleague
Overall Posts Rated:
16851685
немає жодної кандидатури, тому поки що виставляюсь.
шкода, що Кампот тимчасово не бажає виконувати цю доленосну йому роботу. але, думаю, він скоро заскучає і повернеться)

в першу чергу, для мене особисто буде цікаво зайнятись керівництвом молодіжкою. на свій клуб я як мінімум найближчі 2 сезони "кладу болт", тому вся увага буде націлена на МЗ.
зараз я в реальному житті працюю по змінах, тому не обіцяю превюшок до кожного матчу МЗ. намагатимусь скидувати превю іншим менеджерам, які зможуть постити їх за декілька хвилин до матчу. огляди матчів обіцяю після кожної гри.

надіюсь на допомогу Кампота, в першу чергу, у якого є вся інформація по гравцям. також надіюсь на допомогу Тигра, у я кого є досвід керівництвом молодіжними збірними. ну і, звичайно, потребую допомоги кожного (мля, на політику смахує), який буде тренувати гравців МЗ та кандидатів до неї. ну і буде не байдужа думка кожного менеджера ББ всія України.

після неймовірних успіхів Кампота, не очікуйте повторення таких високих досягнень. хоча будем боротись в кожному матчі. будуть і зливи, будуть і мотси.
шкода, що віднедавна ми залишились без доволі значимої кількості наших команд, які тренували молодняк. яке на мене, то якщо немає трансферів між тімами, то нікому вони не заважатимуть. сумніваюсь, що в првідних країнах (Іспанія, Франція тощо) все так чисто і чесно. ну це так, ліричний відступ.

з менеджерами збірників молодіжки та кандидатів до неї буду вести переписку. хоча, по-можливості, цим буде займатись інша довірена особа. до них будуть вноситись пропозиції по тренуванні таких гравців.
сам же планую ще взяти 1-го нашого перспектвиного гравця, можливо двох, для тренування. бажано 20-21-річного.

питайтесь в дебатах, якщо щось цікавить.

death to the rashists!