BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Slovensko > National Team Speeches
Back to the Sneak Peek
BB Slovensko
U21 Election Rules
1
National Team Speeches
2
National Team Debate Thread
1
Election Rules
1
U21 National Team Debate Threa...
3
U21 National Team Speeches
2
U21 Election Rules
1
3
National Team Speeches
2
Election Rules
1
Tutorial
12
11
2
U21 Election Rules
1
7
National Team Speeches
2
Election Rules
1
1
1
U21 Election Rules
1
<
>
Favorite Folders
National Team Speeches
(thread closed)
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
BB-Charles (1)
LA-zajino (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
LA-zajino
This Post:
0
287327.2
in reply to
287327.1
Date: 6/20/2017 3:51:14 PM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
1037
Second Team:
Nitra Urpiners
Ahojte,
opat je tu cas volieb. Je cas zuctovania. Do pondelka mi mozete dat najavo ako sa vam pacilo smerovanie nasej komunity a reprezentacneho timu.
Behom ostatneho volebneho obdobia som zalozil externe forum kde ma kazdy kopec navodov ako byt v hre uspesny. Kazdy koho hra zaujima sa vela dozvie. Je to priestor na zdokonalenie sirokeho spektra hracov ktory by mal zabezpecit zdvihnutie konkurencie a zaujmu v nasej komunite.
Malo by to mat nasledok v naslednom zvyseni poctu hracskej zakladne pre reprezentaciu.
Co sa samotneho timu tyka snazim sa aby sme zastavili prepad. Bohuzial opat nas po sezone opustaju dalsie stalice - Dupan a Bacilek. Svetlik, Zilincik a Galba su uz tiez hranicni.. Zial chyba nam stredna generacia ale tesim sa na prichod novych hracov Bujanskeho, Frajkora, ci Ocku. Verim ze budeme v buducej dvojrocnici o nieco malo silnejsi.
Stale sa mi nedari primat viac ludi komunikovat, ale je to vseobecny problem. Verim ze sa aspon vo volbach ozvete a date mi spatnu vazbu aby som vedel ci a kolko ludi este ma zaujem o nasu repre.
Dakujem
Vsetci ste vitani na externom! Oplati sa!
Last edited by LA-zajino at 6/20/2017 3:53:24 PM
1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images