Dzień dobry Państwu!
ze względu na wielokrotne roszady i przetasowania w okresie między sezonowym finalnie (o zgrozo!) trafiłem do ligi (konferencji) do której najbardziej nie chciałem trafić
Niestety mamy tu bardzo wysoki poziom, i z mojej perspektywy będzie mi bardzo trudno się utrzymać! (a taki zakładam cel)
Więc dla tych co mnie jeszcze nie znają chciałbym się przedstawić! Cześć! Jestem Campos
..dla mnie jest to powrót do II.3 po 8 sezonach! Z niektórymi z Wami już się spotkałem:
Z
Basketem GO Przemyśl graliśmy razem w II.1 - niestety nie było to dla mnie miłe przeżycie
Z
Bursztynem Kalisz rywalizowaliśmy właśnie w II.3 - jesteśmy na remis w meczach, z miażdżącą Twoją przewagą w 'małych' koszach
Z
Iron Thunder miałem okazję przegrać w PP
Z
Chomiczówka´s Boys 'udało' mi się przegrać 2 razy w LP
Z
Dzikie TaDziki rywalizowaliśmy w II.3 i również mamy remis po 1
Z
Hegemonia Białystok przegrałem w II.3 jeden mecz
Największe jednak boje toczyłem z
Rubinkowem Toruń, i łącznie zagraliśmy aż 4 mecze! Mamy w nich remis po 2
Mam również nadzieję, że będzie to ciekawy sezon, pełen zadziwiających zwrotów akcji i dziwnych wyników. Jednak z pozytywnym moim wynikiem zwieńczonym utrzymaniem! Liczę również, że moje 'patałachy' nie spoczną na laurach i będą ładnie i dużo 'skakać'.
Na końcu zachęcam do wyrażania swoich opinii o lidze w komentarzach
..może znajdą się jakieś 'miłe' duszę, które deklarują chęć spadku już teraz ;)
Chętnie poczytam jakie macie plany na ten sezon!Dodam jeszcze porównanie pensji na początek sezonu:
Jak widać pod tym względem NIEBIESKA KONFERENCJA miażdży konkurencje! ale jak to się mówi: dobrze, że 'pensje nie grają'!
Dodałem ankietę, jednam od razu zaznaczam, że mogłem zaznaczyć tylko 10 opcji wyboru. Kluczem była pensja z tego względu zdecydowana większość jest z NIEBIESKIEJ konferencji! Co może nie do końca jest miarodajne.
To miłej zabawy!
Z koszykarskim pozdrowieniem
Campos