Hocam merhabalar. Söze söyle gireyim. Bu oyunu yanlış hatırlamıyorsam 17. sezondan 22. sezona kadar oynama fırsatım olmuştu. Fakat sonrasında vakitsizlikten bırakmıştım. O hesabımda sürekli 4.ligde kalmış ve asla ne yaparsam yapayım 3. lige çıkmak kısmet olmamıştı. Bu sefer yaklaşık 2 ay önce oyuna tekrar yeni bir başlangıç yapmak istedim. Kendimi direkt 3. ligde buldum. Alt lige düşeceğim kesin gibiydi. Bu yüzden elimdeki parayla ortalama üstü bir 4. lig kadrosu kurmaya çalıştım. Fakat 4. liglere ufak bir göz gezdirdiğimde gördüm ki bot olmayan takım sayısı 2-4 arası her ligde. Benim oynadığım zamanlarda bu sayı 8-10 civarıydı ve hepsi de sürekli aktif ve oyunculardı. Anlamadığım kısım şu ki oyunun popülerliği neden bu kadar düştü. İşin nostalji kısmını geriye bıraktıktan sonra bu sezon hakkında naçizane iki kelam edeyim. Sanırsam aktif menajerler arasında oyuna asılan kimse yok. Bu da ligin en kötü yanı. dorian hocamın da dediği gibi sohbet, muhabbet ve rekabet ögeleriyle zevkli geçen bir oyun bu. Aktif olan sevgili menajer arkadaşlarım da oyuna asılsalar da zevkli maçlar izlesek. Bu sezon kendi özelimde ise kadromu tutarak 3. lige çıkmayı hedefliyorum. .bu sırada da Sezon başı kadroma kattığım iki potansiyelli oyuncumu geliştirmeye çalışıyorum. (antreman tavsiyelerine açığım :(. ) Bu konuda biraz beceriksizim kabul ediyorum :) . dorian hocam keşke içinizdeki hevesiniz canlansa da güzel sohbetler etsek, maçlar izlesek. Sizin gibi tecrübeli bir menajerden öğrenecek şeylerim var :) . Teşekkür ederim sohbeti başlattığınız için. Tüm bot kardeşlerime ve aktif hocalarıma sevgiler saygılar.