BuzzerBeater Forums

Slovenija - III.11 > S45

S45

Set priority
Show messages by
This Post:
00
299044.1
Date: 4/28/2019 12:08:01 PM
KK Kračevo
II.4
Overall Posts Rated:
5454
Second Team:
Kračevo Ops
Skušam malo oživiti forum.

No, prišli smo do finala sezone, čestitke KK Pragersko in tempelj, ki sta dosegla najvišji stopnički! Upam da bodo finalne tekme zanimive.

Kako ste sicer zadovoljni s sezono? Sam sem imel srečo, da sem sredi sezone prišel v klub, ki še ni poznal poraza, drugače bi bil razplet verjetno drugačen. Posvetil sem se treningu Klemena Drnača, ki je sicer izgubil pol sezone treninga, zaradi moje pozne registracije. Skušal ga bom spraviti v mladinsko reprezentanco, tako kot je to uspelo KK Gottschee s Silvom Manfredo, ki je odlično zastopal barve naše mlade izbrane vrste, ki se je letos odlično izkazala.

Upam, da se bo kdo kaj oglasil in vržemo še kako debato.

LP Bradinho

This Post:
00
299044.2 in reply to 299044.1
Date: 6/17/2019 7:59:10 AM
KK Kračevo
II.4
Overall Posts Rated:
5454
Second Team:
Kračevo Ops
Ne obupujem nad forumom, ker si želim debate in mislim, da bi bila igra še bolj zanimiva, če bi si med seboj kaj povedali in pokomentirali dogajanje Mogoče se oglasita novi dve ekipi MVP Team SLO, ki je prišla iz druge lige in Grosuplje Snakes, novo ustvarjena ekipa

Moja ekipa se nahaja nekje tam, kjer jo je vodstvo videlo pred pričetkom sezone, torej na mestih, ki vodijo v končnico. V zadnjem krogu je sicer proti Rogaški Donat Mg zmanjkalo nekaj malega, tekmeci so srečanje vzeli izredno resno, medtem ko smo mi neupravičeno podcenjevali nastprotnika, kar nas je porinilo na četrto mesto v ligi.

Treniranci lepo napredujejo, pri treningu 1v1 je lepo videti veliko preskokov v enem tednu

Če ima kdorkoli karkoli za povedati, naj se le oglasi, še posebej Shingi, novi uporabnik. Mislim da ti pripada nagrada 50.000$ za prvo objavo na forumu, če tega še nisi storil.

LP Bradinho

This Post:
00
299044.3 in reply to 299044.2
Date: 6/17/2019 8:00:30 AM
KK Kračevo
II.4
Overall Posts Rated:
5454
Second Team:
Kračevo Ops
Pa še zanimiv podatek. Lanski prvak naše lige KK Pragersko trenutno zaseda prvo mesto svoje konference v ligi II.4, čestitke!

This Post:
00
299044.4 in reply to 299044.3
Date: 8/10/2019 2:17:40 PM
KK Kračevo
II.4
Overall Posts Rated:
5454
Second Team:
Kračevo Ops
Pričakovano in zasluženo! Čestitke KK Gottschee za naslov in srečno prihodnjo sezono v drugi ligi!