na pocetku sezone sam se nadao opstanku, odnosno da necu ispasti bez borbe, a sada, moja procena je da me samo dve pobede dele od PO, a sa tri pobede sam 100% u PO.
ako uspem da osiuguram to, mozda se i pojacam za sledecu sezonu, jer vidim da sa dva ozbiljnija igraca, jedan P-B-K i jedan C-KC, bih bio jedan od glavnih kandidata za plasaman u I ligu. trenutno sam u nedeljnom plusu za platu ipo za dobro pojacanje, a da bih doveo dva bas dobra, moracu da prodam nekoga, tako da je i sa ekonomske strane ideja, plasman u prvu ligu, potpuno opravdana. najblizi odlasku je vujin za kojeg ocekujem da dobijem $2,5 - 3M. kupljen je, pa je to jedan od glavnih razloga za prodaju. igraci koje sam izvukao na draftu, i trenirao, su mi "blizi srcu" i prodavacu ih samo u krajnjoj nuzdi.
sto se treninga tice, jedan igrac za up ili dva zavrsava svoj napredak, pa i sam i sa te strane opusteniji, jer cu rasteretiti jednu poziciju, i moci cu da igram u najjacem sastavu takmicarske utakmice.
kako ste vi zadovoljni dosadasnjim tokom sezone, kakva su ocekivanja sada kada je sve mnoog jasnije nego pre 15 kola?
(tabela malo kasni, ne znam u cemu je problem!!!)