Merhaba arkadaşlar. Öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum. Geçen sezona göre kağıt üstünde daha iyi bir takıma sahip olsam da bizim konferans çok güçlü duruyor sezonu yine 4. bitirirsem hiç şaşırmam. İlk iki maçı çok merak ediyorum. Takım hiç bir arada oynamadı, umarım bir uyum yakalamışızdır. Tüm bunların yanında antrenmana devam tabii ki.
Bir paragrafta yeni gelenlere açmak istiyorum. Bizim tarafa tecrübeli bir isim varyemezle ilk sezonunu geçirecek westeros gelmiş. Varyemezin kadrosundaki oyuncuların maaşına bakıp değerlendirmek yanlış olur. Nasıl oyuncular yetiştirdiğini hepimiz biliyoruz herhalde
Westeros da geçen sezon ligini domine ederek geldi. Umarım ilk maçtan sonra lige adapte olmaya başlar diyorum
Diğer tarafa bakınca gerçekten gelenler çok zayıf olacak iş değil. Harsh tigers, dur yolcu bunlar takım falan değil. Allahtan kiku gelmiş de biraz güç dengesi sağlanmış. Kikuyu ayrıca merak ediyorum. Geçen seferki ziyaretinde biraz pişmanlık yaşadı sanırım. Bakalım bu sefer neler yapacak?
Son olarak herkese başarılar dilerim. Herşeyin lehime geliştiği bir sezon olması dileğiyle
Last edited by harunşimşek at 6/5/2020 5:21:12 PM