A je še kdo zafrustriran nad pomanjkanjem zanesljivosti BB trenutno?
Sem zamudil več dražb, ki so se končale z izvrstnimi cenami, ker se mi je spletna stran nehala odzivati. Sem poskušal znova in znova, pa server kr ni delal, dražbe pa se niso podaljšale. Nekdo je za 1M dobil 18 letnega poljskega MVP potenciala, ki je imel vse skille 7, razen skok in blokade (kar meni ustreza nekoliko nižje). Pa še par je bilo takih igralcev, ki bi jih z veseljem vzel v ekipo in nisem mogel staviti. Zdaj bom pa najbrž pokupil par poceni povprečnežev in jim v 1 sezoni nabil vrednost za profit... Več ne najdem tiste prave dodane vrednosti na trgu, mladih talentov na katerih bi lahko gradil.
EDIT:
Ok, to je grozno. Zdaj sem mel 2 bidding vojni za 18-19 letnike s superstar-mvp potencialom, obe sta bili okoli 100k (za igralce ki so vredni precej več) in je server kar naenkrat padel za 5 minut. Se vrnem, igralci že prodani, po teh grozno nizkih cenah. To res ni normalno. Ne more imet igra mehanizma kjer v ključnih trenutkih moraš bit online ves čas, hkrati pa serverjev, ki tega ne dopuščajo. To ni kul.
Last edited by Fichalada at 6/10/2020 6:07:17 AM