Selamlar Hocam seninle yakın bir zamanda tanışmıştık zaten
Oyundaki hedefim tabiki TBL'ye çıkmak , ondan sonrasında bir gün BBİ'yi kazanacak seviyeye gelebilmek.
- Takımımın ismi zamanında gidip çok beğendiğim Madrid şehrindeki bir sokak isminden geliyor. Calle del Factor adlı bir sokakta 16 numarada kalmıştım. Takım ismi ararken aklıma geldi , orjinal bir isim olduğu için bu şekilde koymak istedim. Logodaki Kral tacıda kralın şehri olan madridi temsil ediyor aslında. Renkler sadece hoşuma gittiğinden bu şekilde
Tasarımcıyım, o yüzden böyle şeylere hem önem veriyorum hemde farklı bir kurumsal yüzü olsun istedim takımın. Saha düzenine kadar itinayla uğraştım o yüzden.
-Ligde kalıcı olmak , kalıcı olurkende sürekli bir üst seviyeye kendini atabilmek. Bu sezon playoff yaparsam başarılı sayacağım takımı mesela , playofftan sonra bir sezon sonraki hedef Lig finali olur muhtemelen. Böyle böyle bir üst lige atmak istiyorum kendimi. Bir yandanda oyuncu geliştiriyorum tabi onların gelişimine şahit olmakta 2. amacım.
-Oyunu 2010'larda oynuyordum aslında ama hiç kalıcı olamadım bir kaç kez 3. lige çıkan takımlar yaratmıştım yine , 2. lige hiç çıkamadım. Yakın olan arkadaşlarımla geçen sene mart ayında tekrar başladık oyuna. 2. lige ilk kim çıkacak onlarlada rekabet halindeyiz , bakalım
- Genel olarak günlük yarım saat ayırıyorum bu oyuna.Piyasayı takip etmekte hoşuma gidiyor oyuncu satın almayacak olsam bile. Ama aktif dönemler dışında yine her gün olmakla beraber bi 10-15 dakika ayırırım.