незабаром розпочнеться стартова гра з нідерландами. ми грали минулого тижня, тому я навіть не намагався приховувати гравців. в нас досить пристойний склад. дроздов 60к, моргунов та федотко 40к+-. і ще сім гравців з 20-27к. по зарплатні це сильніше ніж сербія чи ангія минулого сезону, та +- схоже на німеччину, можливо недостатньо варіативності... але побачимо
нідерланди як я вже писав мають 29к і усього п'ять гравців з 20+. чотири з них це великі. вони здивували мене в товариській грі що ставили угадайку. навіщо в тові? не вгадали... тепер питання чи буде ця спроба ще раз. перша гра на низькому енті у гостях. це небезпечно. тренер 4й сезон і полюбляє грати пейшн. чесно кажучі є бажання вліпити 3-2, але як показала това, вони можуть нас й продавти та й підбори на рівні, тому грати 3-2...
стосовно атаки, мені в цілому сподобалося як ми грали раннє у тові. так, процент федорчі та дроздова не втішає, але в цілому... тому вирішив подовжити це, але, так як нема переваги у підборах, знизити темп - позіціонна атака. склад федотко-диваненко-яцик-моргунов-дроздов. федотко та дроздов залишилися у формі 7, але вони кращі більш ніж на 1 рівень форми. хоча дуже важко обрати склад. багато +- рівних, достатньо гарних гравців
усьо, 19:50, так і не вирішив ставити 3-2, залишилась персоналка