Πρώτη αγωνιστική για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ χθες, με τα περισσότερα αποτελέσματα να είναι αναμενόμενα. Σίγουρα ξεχώρισαν η τακτική νίκη και το διπλό των Απένταρων, καθώς και το break του ανεβασμένου το τελευταίο διάστημα Hρακλή Αριδαίας επί των HoopsByGoofs, που είχαν βέβαια την ατυχία με τον τραυματισμό βασικού τους ψηλού λίγο πριν τα πλέι άουτ.
Με την ευκαιρία, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πήγασου Αλίμου, που ήταν για μένα η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος φέτος. Πολύ καλά χτισμένη ομάδα και με αρκετό μέλλον, δεδομένου του χαμηλού μέσου όρου ηλικίας και της ικανότητας στην προπόνηση του μάνατζερ d'artanian (Yerel και άλλοι κατά το παρελθόν).
Για τη δική μου ομάδα, ο στόχος φέτος δεν ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά φιλοσοφία της ομάδας είναι να παίζει για τη νίκη, οπότε και στη συνέχεια θα διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν. Αναμένεται μεγάλο ντέρμπι το Σάββατο κόντρα στους Απένταρους, που ήταν όλη τη σεζόν η καλύτερη επιθετικά ομάδα του πρωταθλήματος και έχει έναν μάνατζερ που γνωρίζει καλά το παιχνίδι και πώς να στήνει την ομάδα του.
Για μένα, και χωρίς να θέλω να τον αγχώσω
, φαβορί είναι ο Κολοσσός , που ενισχύθηκε πριν τα πλέι οφ και έχει φυσικά και το πλεονέκτημα της έδρας ανεξαρτήτως αντιπάλου. Νομίζω πάντως ότι όποιος και να ανέβει θα το αξίζει 100%, αφού ο όμιλος φέτος ήταν αρκετά δυνατός.
Καλή συνέχεια σε όλους!