Pozdrav ekipa!
Novi sam manager na Buzzer Beater-u i zadnjih tjedan dana gledam sve videe koje mogu naći te čitam dosta po forumima kako bih dobro započeo s novim klubom.
Ideja o treniranju mladih igrača mi se sviđa stoga sam se odlučio baciti na posao. Nabavio sam dvojicu igrača od 18 godina, jednog playmakera i jednog bek šutera, koje ću trenirati ovu prvu sezonu. Nije mi toliko ni bitno pobijediti utakmice, trenutno sam u III.16 ligi, bitno mi je dobro istrenirati tu dvojicu pa ih kasnije prodati te s tom zaradom dalje razvijati klub. Nabavio sam osoblje na naprednoj razini - liječnika, pomoćnog trenera i trenera mladih - dok sam PR-menadžera ostavio na početnoj razini. Sav novac koji mi je ostao potrošit ću na razvoj dvorane, stoga sam i napravio financijski plan kako bih ovu prvu sezonu uspio je nadograditi što više, a da ne bankrotiram.
Plan treninga mi je idući: tijekom cijele prve sezone trenirat ću jedan na jedan (krilo/krilni centar) kako bih im povećao ulaz, vođenje lopte, skok-šut i šut iznutra. Iduću sezonu prebacit ću se na pressing (playmaker) za vanjsku obranu te skok-šut (playmaker/bek šuter) i vanjski šut (bek šuter).
Hvala vam što ste objavili post s igračima na koje ciljate za reprezentaciju, to mi pomaže da znam do koje određene vještine ih je potrebno istrenirati prije ulaska u reprezentaciju.
Zanima me također vaše mišljenje o toj dvojici stoga ću vam i napisati njihove statistike. Svaki prijedlog i mišljenje je dobrodošao, sviđa mi se jako igrica i još sam početnik, stoga svaka pomoć je dobrodošla.
Sanjin Šostar - playmaker, 18 godina, 185 cm, potencijal: vječiti allstar
Skok-šut: nedovoljan (5)
Domet šuta: loš (3)
Vanjska obrana: dobar (7)
Vođenje lopte: prolazan (6)
Ulaz: nedovoljan (5)
Dodavanje: dobar (7)
Šut iznutra: slab (4)
Unutarnja obrana: loš (3)
Skok: dobar (7)
Blokiranje: nedovoljan (5)
Izdržljivost: dobar (7)