Dzień 1 (Sobota 9 Marzec 2024)
Wyniki kolejki
Omonia Lipnica 114 - 99 Problems 49
mocarna 77 97 - Alpacas of Fate 93
ZKS 1938 Stal Stalowa Wola 92 - STS BOBRY KĘTRZYN 113
lady riders 145 - KS Aluminium Konin 84
Młode Willki 109 - Czarni Kobyle 124
Manieczki 130 - KS Społem 140
KKS Limanowa 128 - AZS Magnuszew 71
CKS Chotomów 112 - Pruszcz All Stars 99
Najlepsze drużynowe osiągnięcia kolejki
Punkty : 145 : lady riders
Zbiórki : 58 : lady riders, KKS Limanowa
Asysty : 43 : lady riders
Przechwyty : 15 : Omonia Lipnica
Zablokowane rzuty : 11 : KKS Limanowa
Najlepsze indywidualne osiągnięcia kolejki
Punkty : 44 : D. Pokorný (mocarna 77)
Zbiórki : 21 : G. Mauchamp (Młode Willki)
Asysty : 14 : Z. Dericans (Czarni Kobyle)
Przechwyty : 5 : P. Ødegård (Omonia Lipnica), Z. Dericans (Czarni Kobyle)
Zablokowane rzuty : 3 : E. Sandoval (Omonia Lipnica), B. Czaja (Omonia Lipnica), O. Wojdasiewicz (lady riders), O. Chavez (KS Społem), D. Murenu (KKS Limanowa), D. Baryachok (KKS Limanowa), R. Hołdyński (Pruszcz All Stars)
Najlepsza piątka kolejki
Point Guard : D. Miljenović (KKS Limanowa) (31 Punkty, 6 Zbiórki, 13 Asysty, 4 Przechwyty, 1 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 39
Shooting Guard : D. Pokorný (mocarna 77) (44 Punkty, 13 Zbiórki, 3 Asysty, 2 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 42
Small Forward : B. Guolo (Manieczki) (25 Punkty, 5 Zbiórki, 11 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 34
Power Forward : G. Mauchamp (Młode Willki) (33 Punkty, 21 Zbiórki, 5 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 45
Center : D. Murenu (KKS Limanowa) (27 Punkty, 10 Zbiórki, 1 Asysty, 1 Przechwyty, 3 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 33
MVP kolejki
G. Mauchamp (Młode Willki) (33 Punkty, 21 Zbiórki, 5 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 45
Najsłabszy występ kolejki
V. Akramas (99 Problems) (6 Punkty, 2 Zbiórki, 2 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty)J. Fernández Bea (Alpacas of Fate) (2 Punkty, 0 Zbiórki, 1 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty)P. Możejko (Alpacas of Fate) (0 Punkty, 1 Zbiórki, 1 Asysty, 0 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : -5
Wszystkie rodzaje statystyk
Zawodnik, który zapomniał zdjąć rękawic zimowych : B. Fulara (KS Aluminium Konin) : 7 Straty
Zawodnik dostrzeżony przez sędziego : L. Sousa (lady riders), I. Przychodzki (KS Aluminium Konin), B. Guolo (Manieczki) : 6 Faule
Iron man : M. Sevgen (99 Problems), K. Bednarski (STS BOBRY KĘTRZYN), B. Fulara (KS Aluminium Konin), U. Garantici (KS Aluminium Konin), M. Kretowicz (KS Aluminium Konin), D. Koziarski (KS Aluminium Konin), K. Derventski (KS Społem), G. Sáez Barrio (Manieczki), O. Selecký (Manieczki), D. Miljenović (KKS Limanowa), J. Carranes (AZS Magnuszew), T. Biebrzycki (AZS Magnuszew), A. Jesionka (Pruszcz All Stars) : 48 Minuty
Snajper : G. Sáez Barrio (Manieczki) : 7 3 punkty
Najlepszy zawodnik : A. Meikar (KS Społem) : Ocena : 15.5
Najsłabszy zawodnik : B. Fulara (KS Aluminium Konin) : Ocena : 4.5
Last edited by BigZ at 3/10/2024 9:00:50 AM