Sveiki Lietuvos gyventojai!
Matau diskusijos užvirė, ir kampanija ir antikampanija prasidėjo net be officialios kandidato kalbos - bijo reiškia gerbia!
Tai va, kaip sako išmintis po tamsos ateina šviesa ir aš tą šviesą Jums siūlau - negi norite toliau kapstytis po paranoidinės šizofrenijos užkulisius, kad ir kas juos reprezentuos?
Už mano nugaros geriausius pasiekimus BB LT istorijoje turintys žmonės, norintys savo žinias per mane perteikti jaunajai kartai, tuo pačiu gražinant žaidimo romantiką senbuviams.
Tikslai? Apart smagumo gražinimo į žaidimą siūlau dream big viziją - pastarieji du štabai tiek darbo įdėjo, kad jį paversti čempionato auksu turėsiu dirbti dar daugiau ir taip, tiek aš tiek Jūs norite medalių, nes o ko daugiau čia susirinkome. Ar per utopijos fermas, ar per naujų žaidėjų vedimą už rankos ar galų gale senpirdų išjudinimą pasiekti kažko dar kartą.
Medaliu labai norim, bet apie juos galvojama tik po sunkaus darbo.
Stengsiuosi suburti ryžtingą, gerai suprantančius žaidimo mechanikas štabą.
Kadangi esu pakankamai jaunas dar, tikrai turiu pakankamai laiko jaunius prižiūrėti, sudėtis nustatyti
. Esu kupinas entuziazmo, ir tikiu savo jėgomis. Svarbiausia nepasiduoti ir eiti tiesiai. Kaip žmogus esu maksimalistas, siekiu geriausio iš to ką turiu. Todėl, iš bet kokių jaunių stengsiuosi išmelžti maksimumą ir eiti kiaurai visas rinktines.
Tegul nugali tas, kuris nusipelno šio posto, o ne reitingas.
Su derama pagarba, SterSiX.