BuzzerBeater Forums

Eesti - III.5 > Hooaeg 64.

Hooaeg 64.

Set priority
Show messages by
This Post:
11
323714.1
Date: 06/04/2024 19:09:00
BC Võsuvit
III.5
Overall Posts Rated:
44
Second Team:
BC Võsuvit II
Milline põnev hooaeg on olnud Eesti III.5 liigas! Selja Seljass demonstreeris täiuslikkust, lõpetades hooaja muljetavaldava 22 võidu ja null kaotusega, jättes konkurendid märgatavalt seljataha. Nende domineerimist näitab eriti selgelt nende skooride vahe: koguni 1020 punkti! Kõrvale ei jää ka BC Võsuvit ja Turbolehma BC, kes samuti näitasid tugevat esinemist, kindlustades hooaja lõpus kõrged kohad.

Tabelites oli näha põnevaid mänge bcnaljamehed ja Balmipuud mängudel, mis andsid samuti oma panuse liiga põnevusse. Hoolimata et Selja Seljass pani oma ülekaaluga kõigile silmad ette, oli hooaeg tervikuna täis üllatusi ja tasavägiseid lahinguid, mis kindlasti hoidsid spordisõprade pöidlad põnevusest kõveras kuni viimaste sekunditeni.

Suurepärane hooaeg nii mängijatele kui ka fännidele! Kõik osalevad tiimid, eriti aga Selja Seljass, on ära teeninud suured õnnitlused nende saavutuste eest. Jääme huviga ootama järgmist hooaega ja loodame veelgi rohkem põnevaid mänge. Edu kõigile meeskondadele draftis ja uute mängijate leidmisel!