BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [U21] Sezona 65

[U21] Sezona 65

Set priority
Show messages by
This Post:
55
324318.1
Date: 06/21/2024 13:27:48
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
593593
Second Team:
Berlin BC
Pozdravljeni v novi sezoni naše U-21 reprezentance, kjer bomo, kljub drugačnim pričakovanjem, znova nastopali na tolažilnem turnirju.. Kot po večini verjetno že veste, nam v pretekli sezoni, kljub uvrstitvi v drugi del Evropskega Prvenstva, tam ni uspelo narediti preboja med najboljših 8 ekip v Evropi, s čimer posledično nismo dosegli uvrstitve na Svetovno Prvenstvo.

A nič za to, je kar je - znova imamo izjemno močno generacijo, kateri bo tokrat kapetansko poveljeval čudežni deček Maksimilijan Dobrilovič, ki je že preteklo sezono, kljub izjemno močni generaciji, kazal svojo kakovost in proti koncu sezone prevzemal vajeti organizacije igre.. in te izkušnje bo seveda poizkusil dodatno unovčiti na prihajajočem tolažilnem turnirju, kjer smo na zadnih 4ih izvedbah, prav vedno dosegli vsaj polfinale - in prav nič drugače ne bo v tej sezoni, kjer bo eden in edini cilj, končna zmaga ter posledično gostitev EPja na domačih tleh.

Kaj si torej lahko obetamo od rednega dela sezone? Hja.. po večini bomo morali skrbeti predvsem za pripravljenost, ki nam bo omogočala čim višje zmage, da si posledično zagotovimo čimboljše izhodišče za končnico. Tokrat nam je bil žreba dokaj naklonjen, saj ne bomo igrali proti nobeni velesili, a vseeno bo potrebno ogromno pozornosti in pazljivosti, da ne stopimo na kakšno "mino", kjer bi nas kdo presenetil z napovedmi ter obrambnimi "eksperimenti".

Skratka, v ponedeljek nas čaka tekma proti Cipru, ki bo kaj hitro pokazala, kam zares lahko sežemo to sezono.

LP