@Otis, vendeta personală înseamnă să mă răzbun pentru ceva ce mi-ai făcut mie, ceea ce nu e cazul. Din păcate, nu am jucat finală de RBBA.
@Starstr3k, nu știu ce să îți răspund, pentru că nu am înțeles la ce te referi.
@Tudor31, nu am contestat nici performanțele de la club, nici de la NT. Mi se pare incredibil să acuzi pe cineva că nu-i face cinste să arate cu degetul necistea altuia.
Oricum, din păcate, nu va avea niciun rezultat demersul cinstit al meu. Suntem români și mergem pe principiul "a furat, dar a și făcut". În scurt timp va reveni la obiceiurile lui nestingherit. Va continua să se folosească de scout în interes personal, își va convoca proprii jucători fără valoare (chiar U23!!!) la NT mare, pentru merch (știe foarte bine că a făcut și asta, dacă neagă, îmi pierd 1h din viață și caut meciurile), va da mesaje altora încercând să-i convingă să facă non-combat și să retrogradeze, ca să-i rămână prietenii în RBBA, le va convoca jucătorii la NT prietenilor ca să le crească prețul când sunt pe TL, îi va elimina din NT pe cei pe care vor să-i cumpere prietenii lui, ca să scadă concurență și așa mai departe. De ani de zile! Am mai spus-o, monopol.
Foarte, foarte trist. Dar asta e, trag speranțe că se va plictisi la un moment dat și vom putea juca în liniște și fair-play.