BuzzerBeater Forums

BB România > NT S65-66

NT S65-66

Set priority
Show messages by
Message deleted
This Post:
44
324798.2 in reply to 324798.1
Date: 9/17/2024 8:57:01 AM
BC Vikings Reborn
II.3
Overall Posts Rated:
5757
Second Team:
BC Vikings Reborn II
Informație utilă pentru toată comunitatea care poate nu cunoaște următoarele aspecte:

În situația în care prezentul NT manager primește 10 voturi negative și popularitatea sa scade sub 25%, acesta va fi destituit din funcție.

De asemenea, în cazul în care unii membri ai comunității nu au accesat forumul RBBA, prezentul NT manager, Otis, s-a folosit de poziția sa de selecționer pentru a spiona jucătorii români ai lui Miha Vlad, înaintea meciului decisiv pentru titlul de campion RBBA. Menționez faptul că dacă această acțiune a influențat victoria finală sau nu, este irelevant, ci doar spune extrem de multe cu privire la etica actualului selecționer.

Astfel, îndemn toți membrii comunității care își doresc șanse egale și un sistem fair play, să acceseze pagina Echipei naționale și să voteze negativ la secțiunea Popularitatea managerului.

P.S.: nu sunt interesat nici de replicile lui Otis către mine, nici a celor 3 membri ai fan base-ului său. Evident pot comunica lucruri către comunitate, punctez doar că nu voi mai răspunde altor devieri de la subiect, cum ar fi modul meu de antrenament sau alte aspecte care nu au legătură cu subiectul.

P.P.S.: Pentru a anticipa unele acuzații false, NU fac acest demers pentru a fi eu selecționer sau mai știu eu ce alte aberații vor fi inventate ca o ripostă din frustare.

From: Otis

This Post:
00
324798.3 in reply to 324798.2
Date: 9/17/2024 9:22:47 AM
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
451451
Second Team:
The D-fenders
Din moment ce acest thread a devenit un canal de vendeta personala, nu mai am nimic de comunicat.

This Post:
00
324798.4 in reply to 324798.2
Date: 9/17/2024 9:56:11 AM
B.C Steaua Bucuresti
RBBA
Overall Posts Rated:
9999
Second Team:
B.C Steaua Bucuresti II
Adica nush. Nu ma mai bag ca e toxic, dar nu inteleg de ce prietenia voastra s a destramat din cauza unui pachet de tigari, scuze, suporter...

Imi pare rau ca s a ajuns asa, toate cele bune, Jimmy

This Post:
22
324798.5 in reply to 324798.4
Date: 9/17/2024 10:38:22 AM
BC Delfinii Purpurii
II.4
Overall Posts Rated:
7878
Second Team:
Grudgebearers
In acelasi timp, nici eu nu inteleg de ce ar face Otis o astfel de prostie, atat de evidenta.

Sunt sigur ca stia ca vor exista discutii in momentul in care inainte finalei RBBA te apuci sa scoutezi jucatorii adversarului. Asta in contextul in care NT nu a mai avut meciuri de aproape 2 sapt.

Inteleg ca poate parea o cearta din nimic, dar eu unul apreciez postarea lui Jimmy. Recunosc, ratasem discutiile de pe forumul RBBA dar consider ca e de blamat gestul.

Stii cum e, greseala facuta, acum trebuie trase si ponoasele.

This Post:
00
324798.6 in reply to 324798.2
Date: 9/17/2024 10:46:03 AM
Irelevantii
II.4
Overall Posts Rated:
5858
Second Team:
Irelevantii II
performantele vorbesc de la sine, Jimmy. Cred ca sa ajungi sa reprosezi cuiva care castiga la pas RBBA de 8 sezoane ca trebuie sa iti vada doi jucatori mediocri pentru a castiga, e destul de mult. Iar chemarea la boicot nu-ti face cinste. Fiecare pierdem meciuri pe care credeam ca le vom castiga, sunt forumuri special create pentru asta.

This Post:
00
324798.7 in reply to 324798.6
Date: 9/17/2024 11:14:41 AM
BC Delfinii Purpurii
II.4
Overall Posts Rated:
7878
Second Team:
Grudgebearers
1. nu Jimmy a jucat
2. pai si atunci de ce a facut acel scout?

This Post:
22
324798.8 in reply to 324798.6
Date: 9/17/2024 11:26:12 AM
BC Vikings Reborn
II.3
Overall Posts Rated:
5757
Second Team:
BC Vikings Reborn II
@Otis, vendeta personală înseamnă să mă răzbun pentru ceva ce mi-ai făcut mie, ceea ce nu e cazul. Din păcate, nu am jucat finală de RBBA.

@Starstr3k, nu știu ce să îți răspund, pentru că nu am înțeles la ce te referi.

@Tudor31, nu am contestat nici performanțele de la club, nici de la NT. Mi se pare incredibil să acuzi pe cineva că nu-i face cinste să arate cu degetul necistea altuia.

Oricum, din păcate, nu va avea niciun rezultat demersul cinstit al meu. Suntem români și mergem pe principiul "a furat, dar a și făcut". În scurt timp va reveni la obiceiurile lui nestingherit. Va continua să se folosească de scout în interes personal, își va convoca proprii jucători fără valoare (chiar U23!!!) la NT mare, pentru merch (știe foarte bine că a făcut și asta, dacă neagă, îmi pierd 1h din viață și caut meciurile), va da mesaje altora încercând să-i convingă să facă non-combat și să retrogradeze, ca să-i rămână prietenii în RBBA, le va convoca jucătorii la NT prietenilor ca să le crească prețul când sunt pe TL, îi va elimina din NT pe cei pe care vor să-i cumpere prietenii lui, ca să scadă concurență și așa mai departe. De ani de zile! Am mai spus-o, monopol.

Foarte, foarte trist. Dar asta e, trag speranțe că se va plictisi la un moment dat și vom putea juca în liniște și fair-play.

This Post:
00
324798.9 in reply to 324798.8
Date: 9/17/2024 11:40:00 AM
Irelevantii
II.4
Overall Posts Rated:
5858
Second Team:
Irelevantii II
Jimmy, uite exact despre asta vorbesc. Eu ti-am zis doar ca demersul tau nu e cinstit. tu ai considerat ca e. Nu am spus ca a furat, dar a si facut. Tu ai spus ca a furat. Ai adaugat o noua acuzatie pe care nu o poti fonda, cea de U23.

Zic din nou. Uneori pierdem si trebuie sa traim cu asta, si eu am pierdut meciuri la 1-2 pcte, chiar in fata lui Miha si nu i-am plans nici ei nici pe forum. Acuzatii multe si noroi e usor sa facem.

Tot ce am incercat sa iti spun este ca nu are nimeni nevoie sa vada 2 jucatori de mana a doua sa castige un meci. Mai mult, iti pot garanta ca la nivelul chiar si de finala RBBA am putea juca cu toti jucatorii pe fata ca ar fi tot una.

Nu raspund sub nici o forma pentru actiunile lui si nu caut sa i le justific, nu e treaba mea. Insa din ce am vazut pana acuma aici pe forum, sunt acuzatii grandioase despre nimic.

Message deleted
This Post:
00
324798.11 in reply to 324798.9
Date: 9/20/2024 5:47:12 AM
BC Vikings Reborn
II.3
Overall Posts Rated:
5757
Second Team:
BC Vikings Reborn II
Uite, un exemplu extrem de relevant cu privire la practicile domnului Otis.
Fă o comparație între jucătorul listat de mine ((51183763)) și (51528841)(probabil va dispărea selecționarea după postarea asta).
Las o poză, în cazul în care îndepărtează selecția: (https://ibb.co/gvHvt6N)

Last edited by Jimmy Jump at 9/20/2024 5:51:57 AM