BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches

Set priority
Show messages by
From: Honnete
This Post:
55
324858.2 in reply to 324858.1
Date: 9/17/2024 4:49:48 PM
Biraderler
II.1
Overall Posts Rated:
9898
Second Team:
Küçük Biraderler
Herkese merhaba. Bildiğiniz gibi U-21 seçimi başladı ve ben de aday olduğumu birkaç cümle ile duyurmak istedim.
Beni tanımayanlar için bu oyunu yaklaşık 5. ve 30. sezonlar arası oynadım ve sonrasında can sıkıntısı ve inaktiflikten dolayı ara verip tekrar bu takım ile geri döndüm. Son 4 sezon aktif olarak U-21'de Tayanç hocamın yardımcısı olarak emek harcadım ve başarısız geçen ilk sezonun ardından S63'de Türkiye ile ilk defa Teselli Turnuvası'nı kazanmayı başardık ve akabinde Avrupa Şampiyonası'nda Yarı Final oynayarak uzun sezonlar sonrasında bu sezon pek varlık gösteremediğimiz Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazandık.

Bu sezon iyi bir kadromuz var ve hedefi tekrar Dünya Şampiyonası'na katılmak olarak koymak uygun. Ayrıca önümüzdeki sene için de iskeleti iyi bir kadro olması mümkün. Bunun yanısıra hedefim bu görevi olur da alabilirsem 4 sezon yapmak. Bu sebeple 18ler için öncelikli olmak üzere oyunda 19'luk draftların gözle görülür seviyede gelişmesi ile hiçbir sezon atlamadan başarılı bir plan oluşturmak çabasında olacağız. Bu amaç doğrultusunda her yaş grubundan oyuncu sahibiyle sıkı bir iletişim kurmak ve özellikle pazardaki oyuncuları istekli hocalarla buluşturmak önemli. Bu sebeple drafti, oyuncusu veya oyuncu yetiştirme isteği olan herkes iletişime geçebilir.

Ayrıca ekibimiz şimdilik 2 kişilik, TBL'ye yükselme başarısı gösteren
"RayAllen" hocam ile birlikte çalışacağız. Kendisi bana çoğunlukla 18-19 yaş grubu ile ilgili olmak üzere her konuda destek sağlayacak. Ayrıca Tayanç hocam gerek yetiştirdiği oyuncular ile gerekse dışarıdan destek sağlayacaktır. Fakat ekibimizi genişletmek için belirli bir tecrübeye sahip, bizimle oyuna biraz vakit ayırmak isteyen herkesin katkısına açığız. Ekipte yer almak istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.

Şimdiden keyifli bir seçim olmasını diliyorum, tüm adaylara başarılar hepinize keyifli sezonlar.

Last edited by Honnete at 9/18/2024 3:43:43 AM

From: 19bjk03
This Post:
44
324858.3 in reply to 324858.2
Date: 9/18/2024 3:02:20 AM
BES!KTAS
II.3
Overall Posts Rated:
9999
Ben de bu sezon U-21 milli takım koçluğuna talibim. Şimdiye kadar U-21 için birkaç oyuncu yetiştirmişliğim var. Adı geçen teselli turnuvası şampiyonu takımın garanti oynayan oyuncularından birisi benim oyuncum Yaşar Otacı'ydı. Yine aynı planlamayla bir banko U-21 milli takım oyuncum mevcut. Eğer seçilme durumum olursa oyuncu takibi ve yetiştirme konusunu kendim ele alacağım. Gerekli danışmanlık ve yönlendirme işlerini yapacağım.
Taktik kısmında kendi birikimime ek olarak öneri ve görüşlere de açık bir koçluk yapacağım.
Bir ekip oluşturmaya yönelik düşüncem yok. Onun yerine oyuncu yetiştirmek isteyen veya gördüğü oyuncuları söyleyen koçlarla iletişime açık bir profil oluşturacağım.
Şimdiden herkese iyi oyunlar.