BuzzerBeater Forums

BB Hellas > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
66
324876.2 in reply to 324876.1
Date: 9/17/2024 12:03:02 PM
Cobra Kai
III.10
Overall Posts Rated:
418418
Second Team:
Wu Tang Clan
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ...ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ.

Καλησπέρα στην κοινότητα, θα προσπαθήσουμε να μην γίνουμε γραφικοί και επαναλαμβανόμενοι. Άλλο ενα ευρωπαικό πρωτάθλημα ξεκινάει και επιτέλους έχουμε πλειάδα παικτών στο ρόστερ μας,και μετά από πολύ κόπο και αποτυχίες μπορούμε να καυχηθούμε ότι καταφέραμε να αλλάξουμε τον μπαζερικό χάρτη της ελλάδας προς το καλύτερο.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε προπονούνται περίπου 55-60 φημισμένοι παίκτες (και νομίζω 4 η 5 κορυφαίοι!) και σχεδόν όλοι προπονούνται με εκπληκτικούς γυμναστές και τερματισμένο γυμναστήριο. Γεμίσαμε την αγορά με καλά προπονημένους έλληνες παίκτες καθώς δεν μας ενδιέφεραν αποκλειστικά και μόνο οι εθνικές αλλά και το να διασκεδάζει η ελληνική κοινότητα το παιχνίδι με μεγαλύτερη ευκολία Σε αυτά τα νούμερα δεν έχω συμπεριλάβει τους φημισμένους από την θητεία των κρητικών (anwgeia cretan hawks & aetos anogeion) αλλά και των αδερφών βαλένσια, (Valencia BC & Valencia Basket Club Taronjas) των οποίων τα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται σιγά σιγά όσον αφορά τη μεγάλη εθνική. Φυσικά όλα αυτά είναι μόνο η αρχή καθώς αν δεν φτάσουν τουλάχιστον οι 20 (με ηλικιακές διαφορές το πολύ 6 χρόνων) να είναι σε επίπεδο εθνικής η προσπάθεια για μένα τουλάχιστον θα κριθεί αποτυχημένη .

Αφού λοιπόν βάλαμε γερές βάσεις στο κομμάτι της μεγάλης εθνικής , ζητάμε τη στήριξή σας ώστε να συνεχίσουμε την δουλειά, αλλά αυτή τη φορά και ξεκινώντας από τη σεζόν 66 θα επικεντρωθούμε περισσότερο στη μιικρή εθνική βάζοντας στόχο έναν τίτλο!

Κιεπειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, περισσότερα νέα στο επίσημο νήμα της εθνικής!

Τα λέμε στα γήπεδα

Last edited by Cobra Kai at 9/17/2024 12:03:27 PM