BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
324951.2 in reply to 324951.1
Date: 9/17/2024 4:08:36 PM
Flesh4beast
II.3
Overall Posts Rated:
11
Vážení příznivci BuzzeBeateru,

rád bych se stal vaším trenérem české reprezentace U21. Reprezentaci můžu nabídnout ochotu a také spoustu času, který této pozici můžu věnovat. Zkušenosti s BuzzerBeaterem mám dlouholeté, kdy několik let nazpátek jsem vedl jiný tým. V současné době vedu tým v druhé lize.

V případě zvolení bych se zaměřil především na komunikaci s ostatními manažery, abych se je pokusil namotivovat pro trénink hráčů pro reprezentaci.

Dále jak jsem již uvedl, tak mám časový prostor i na skauting soupeřů, takže s taktikou bych si mohl dostatečně vyhrát a třeba by se podařilo v silné tabulce překvapit.

Díky za tvůj případný hlas :)

This Post:
11
324951.3 in reply to 324951.2
Date: 9/19/2024 11:17:00 AM
Bombers BC
II.3
Overall Posts Rated:
113113
Second Team:
Havířov Miners
Zdravím českou komunitu BB.

Dnes jsem se rozhodl přihlásit na post trenéra české reprezentace do 21 let. I když zdaleka nemám takové jméno v komunitě jako rwystyrk, flumpinka či jiní hráči, kteří už jak na české, tak i na světové scéně leccos dokázali.

Cíle, přiznejme si na rovinu, asi ani teď nebudou nikterak vysoké z týmového hlediska, jelikož MS jsme v této kategorii dosáhli jedinkrát v historii, a to v sezóně 21. Navíc už jsou rozlosované skupiny, z nichž máme u nás týmy jako Itálie, Izrael nebo Řecko, takže skoro na sto procent si dovolím tvrdit, že nás i v sezóně 67 bude čekat boj v zápasech Turnaje útěchy.

Co bych mohl přinést týmu v následujících dvou sezónách jsou rozhodně čas, chuť něčecho dosáhnout, a analytické myšlení (jsem taky milovník statistik). I když přípravy jsou někdy tipovačkou (:D), tak před zápasy také bude vhodné vědět, co soupeři hrají (hráli) a jaký typ hráčů na to použijí - často si hraji v Excelu, nejen u BB ale i u dalších manažerských her, takže minimálně budou statistiky, jak často danou taktiku používali.

Komunikaci povedu přes Discord, jelikož tam značnou část komunity máme, ale v určité mezi se taktéž bude komunikovat přes BB samotnou + někteří hráči budou v rukách manažerů ze zahraničí, takže tam to bude nevyhnutelné.

Rozhodně si myslím, že důležitostí bude spolupráce mezi manažery, hlavně těch potů 10+, kteří budou hrát roli v NT za pár kalendářních let. Rozhodně ve všech ohledech, jak co se týče zápasů, tak i toho, kam se budou směřovat hráči, uvítám jakékoli dotazy, poznámky, připomínky.

Pokud budu zvolen, tak prosím mějte na vědomí, že v ostrých zápasech U21 (nepočítám tedy přáteláky) se bude brát v potaz kombinace formy + dovednost, taktéž bez rozdílů potenciálu. I když si myslím, že třeba už v příští sezóně takový 20letý Kučera s pot 11 by mohl hrát zásadní roli. U přáteláků to asi bude jiná záležitost, tam o moc nepůjde, takže se věci budou trochu kombinovat.

Tak tedy děkuji za váš čas i za případný hlas!



Last edited by King_Domm (CZE/U21) at 9/19/2024 11:18:10 AM