BuzzerBeater Forums

BB România > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
66
325023.2 in reply to 325023.1
Date: 9/20/2024 1:28:13 AM
Irelevantii
II.4
Overall Posts Rated:
5858
Second Team:
Irelevantii II
Salutari,

am decis sa candidez si eu pentru U21.

Undeva prin sezoanele 20-40 am avut 8 mandate de U21 cu cateva momente bune in turnee de consolare si un sezon 38 solid. De atunci, am iesit din lumea BB, pentru a reintra cu echpa curenta in sezonul 48.

Sezonul 38 - https://buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=1061&view=102s38
Locul 1 in grupa, apoi 2 infrangeri contra Spanei, atunci locul 1, si Germaniei, atunci locul 11.

In sezonul 39, am devenit locul 11 mondial, nu am trecut mai departe insa performanta a fost buna:
https://buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=1061&view=111s39

Lucrul pe care am reusit sa il fac si as vrea in continuare sa il reusesc este inca o performanta similara, insa nu doar asta. Ce remarcasem in mandatele mele a fost ca, antrenand multi jucatori de U21, piata era plina d jucatori buni romani care ieseau la 22 de ani pe lista de transfer. Fiecare echipa buna avea un jucator doi crescut la U21.

Obiectivele sunt clare:

- cel putin inca o performanta notabila,
- cresterea nivelului de antrenament pentru jucatori romani,
- cresterea legaturilor cu comunitatea romaneasca.

Hai Romania!

From: L1N@S
This Post:
44
325023.3 in reply to 325023.2
Date: 9/20/2024 3:42:27 AM
BC Lietuviniai
III.12
Overall Posts Rated:
116116
Second Team:
BC Lietuviniai II
Bună ziua tuturor!

Deoarece am văzut deja discursul electoral al unui candidat, am decis să scriu și eu unul.

În primul rând, este vorba despre mine:
*Am lucrat în sediul echipei naționale a Lituaniei în zilele sale de aur (aur în campionatul mondial sub conducerea lui Kozlik)
*De asemenea, am lucrat o perioadă considerabilă în staff-ul U21 din Lituania.
*În viața reală, acum lucrez ca antrenor de baschet în România și locuiesc aici de 4 luni.
*Acum acumulat multă experiență în acest joc, am început să joc din 2015, 9 ani de joc aici.

Acesta este al doilea motiv pentru care am decis să aplic?
*Baschetul românesc este în plină ascensiune, așa că avem nevoie de cineva care știe mai multe despre bucătăria U21
*Sunt interesat de transferul și implementarea secretelor de instruire lituaniene aici.
*Motivație de a demonstra Lituaniei (nu mă prețuiesc) că pot să-i înving și să obțin mai mult decât U21 lor.

Alte lucruri:
*Sunt pregătit să accept pe oricine este motivat să lucreze la sediu.
*În ceea ce privește cealaltă echipă, cealaltă echipă este condusă de vărul meu, noi nu facem nimic ilegal așa cum fac alte echipe prin transferul de milioane de dolari în conturile lor.

Scuze pentru limba mea română proastă. Am folosit google translate. Încerc să învăț limba română în timp ce lucrez aici. O zi bună și alegeri fericite!

Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
22
325023.7 in reply to 325023.5
Date: 9/20/2024 9:41:39 AM
BV Pistons
RBBA
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
BV Pistons II
Thread-ul ăsta e pentru discursuri. Puteți continua discuția pe cel de dezbateri, dar mai bine ar fi să nu. Nu servește nici un scop, nu aduce nici un beneficiu nimănui. E ok să se dezmorțească forumul, dar să și fie productiv pentru comunitate.