BuzzerBeater Forums

Eesti - III.5 > Hooaeg 65

Hooaeg 65

Set priority
Show messages by
This Post:
00
325217.1
Date: 9/19/2024 11:39:26 AM
BC Võsuvit
III.5
Overall Posts Rated:
44
Second Team:
BC Võsuvit II
Tere, head liigasõbrad ja kolleegid!

Milline hooaeg on olnud Eesti III.5 liigas! Rõõm on näha, et kõik meeskonnad on pakkunud palju põnevust ja tuliseid lahinguid, kus iga punkt on loetud ja iga võit on kulla väärtusega. BC Võsuvit saavutas Great 8 divisjonis tugeva 20-2 lõpptulemuse, jagades esikohta Kopli Kotkastega. See oli tihe rebimine ja näitas, et Võsuvit on tõeline jõud, kellega peab arvestama. Meie tiim suutis hooaja jooksul visata muljetavaldavad 2749 punkti, lastes samal ajal vastastel visata vaid 1819, mis andis meile punktide vahe +930. Kopli Kotkastele jäime alla vaid seitsme punktiga!

Suur 8 divisjonis säras kõige eredamalt TurboLehma BC, kes lõpetas hooaja võimsalt 21 võidu ja vaid ühe kaotusega. Nende punktide vahe +799 näitab selgelt, et TurboLehma BC oli hooaeg läbi üks suurfavoriite. Tublid olid ka Balmipuud, kes lõpetasid teisel kohal 17 võidu ja 5 kaotusega.

Omaette tähelepanu väärib MVP hääletus, kus KK TalStari mängija Ilya Egorkin noppis lausa 30 esimest kohta, jättes kõik teised kaugele seljataha. Meie oma Derya Fakri teenis aga tubli kolmanda koha, kogudes 79 punkti – üks kõva mees, kelle panus Võsuviti edusse oli hindamatu!

Playoffides saime oma divisjonis hakkama KK TalStariga, kuid finaalis tuli alla vanduda Kopli Kotkastele. Vaatamata pingutustele ei suutnud me nende tiiva alt välja murda. Samal ajal läks Suures 8-s kõvaks rebimiseks, kus TurboLehma BC alistas Balmipuud ning kohtus hiljem Kopli Kotkastega. Finaalseerias näitas TurboLehma BC oma klassi ja võttis liigavõidu, alistades Kotkad kahes mängus skooridega 116-100 ja 144-136. Tõeline põnevusfinaal, kus kumbki tiim ei andnud sentimeetritki järgi!

Hooaeg tervikuna oli täis üllatusi, tasavägiseid mänge ja vingeid esitusi. Suur kummardus kõigile tiimidele, kes panustasid ja pingutasid kuni viimase sekundini. Draft on nüüd seljataga, ja kõik tiimid teevad hoogsalt tööd, et uuel hooajal veelgi tugevamalt esineda. Jääme ootama uusi põnevaid kohtumisi ja loodan, et kõikidel meeskondadel on uus hooaeg veelgi edukam!

Olge tublid, jätkame sama võimsalt ja kohtume platsil!

Parimat,
Glendahle
BC Võsuvit