BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Jukic
This Post:
11
325852.2 in reply to 325852.1
Date: 12/25/2024 4:25:21 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
481481
Evo neki kratki govor.

Ovoga puta se prijavljujem jer mogu reci nakon kratke etape gdje sam zamjenio izbornika nakon brzog starta 0-4 sam uspio dogurati repku u knockout fazu utjesnog turnira sto se pokazalo vise nego prosli izbornik.
Znam da ce mi neki zamjeriti sto sam puno pokusirao u prijateljskim utakmicama ali sto se tice ovih u turniru mogu reci da nisam nikada razocaro.
Nazalost nisam stigao odraditi puni mandat pa se nadam da ce to ovoga puta doci, kao sto svi znate kuca se radi od temelja tako da bi volio da jednom mogu startati kako Bog zapovjeda.

Bolji jesam nisam, iskustva znam da vise imam, par igraca u repki, nemam nista previse za piskarat pa ako imate sto slobodno pitajte.

U slucaju da dobijem izbore preslozio bi repku kao sto sam i krenio zadnji put, mislim da sam puno puta pokazao da mi nista neznaci ko je ciji igrac nego iskljucio ko se u kakav koncept igre slaze.

From: Prljavi
This Post:
66
325852.3 in reply to 325852.2
Date: 12/25/2024 5:58:24 PM
Ružni
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
123123
Sretan Božić svim članovima BB Hrvatska!

Prije prethodnih izbora na kojima sam pobijedio najavio sam da će osnovni moto moga rada biti pokretanje naše zajednice u razvoj naših igrača za reprezentaciju, ekipiranje ljudi željnih pomoći i omogućavanje igre reprezentacije što bliže suvremenim smjerovima.

U to sam uložio veliku količinu vremena i energije te smatram puno toga i postigao. Nažalost, a toga ste sigurno i sami svjesni, naslijeđeno stanje je bilo izrazito slabo.
Do pozitivnog pomaka je došlo, razvijaju nam se odlični igrači, a kod najmlađih smo započeli sve potrebno da se priključimo svjetskom vrhu. Svima je jasno da za dolazak tih mladića do reprezentacije treba vremena, a nama svima strpljenja i razumijevanja.

Spreman sam nastaviti započeti povratak naše reprezentacije uz vašu suglasnost, podršku i pomoć.

Naprijed Hrvatska!