BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
55
325981.2 in reply to 325981.1
Date: 12/27/2024 7:03:12 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10261026
Second Team:
Nitra Urpiners
Ahojte,
opäť tu máme voľby. Ostatné volebné obdobie bolo náročné, popravde. Neustále úpravy engine mi poriadne strpčili život aj v klube. Ale aj keď toho času nebolo bohvie koľko, stále sa snažím hľadať a zisťovať. Mojim hnacím motorom je stále dorastajúca generácia hráčov a chcel by som ju dotiahnuť do seniorského tímu. V tomto smere musím povedať že hráči ktorí sú monitorovaní makajú podľa predpokladov a to ma teší.
Zároveň je ale pravda aj to, že oproti top "liahňam" sveta, ktoré idú vo všetkom na max (tréner 7, tréner mladíkov 7, telocvičňa 3, tréningové ihrisko) máme málo kapacít. Máme aj málo ATG (pot11) hráčov - jedného a aj ten má nie úplne vhodnú výšku, ale vytrénovaný bude k spokojnosti. Celkovo tak naše ciele aj s novou generáciou môžu byť v zmysle toho - posnažiť sa postúpiť zo skupiny alebo posnažiť sa vyhrať Turnaj útechy (v zmysle získať domáce prostredie). Toto je asi strop, ktorý by som rád ale dosiahol. Mladšia generácia by mala vytvoriť s týmito staršími chlapcami silné spojenie niekde okolo 69-71 sezóny. Tí najmladší budú ešte trošku neskôr.
Pred touto sezónou sme klesli v rebríčku do piateho koša a máme ťažkú skupinu s FÍNSKOM, IZRAELOM, PORTUGALSKOM či MAĎARSKOM. Myslieť na postup je asi utópia, ale ako vždy, posnažím sa minimálne udržať bilanciu 4-3 spred 2 sezón.

Ďakujem všetkým, čo makajú pre NT. Je to vidieť aj v kluboch, že v extralige sú aj mladé nové tímy s repre hráčmi, čo je taká odmena aj pre nich. Verím, že ak aj výsledky NT nie sú ideálne, tí čo trénujete pre potreby NT cítite ten benefit. Ak je to tak, potom ak nás bude viac a viac, vtedy môžeme niečo dosiahnuť.

zajino

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
From: pb10

This Post:
22
325981.3 in reply to 325981.2
Date: 12/27/2024 7:18:20 PM
BC Space Jam
Extraliga
Overall Posts Rated:
4242
Second Team:
The Phil Jackson 5
Pekne napisane Zajino, musime tu mladu generaciu dotiahnut pre potreby NT a potom by sa mohol dostavit uspech. Aj ked je pravda, ze to co platilo pred 2-3 sezonami, nemusi byt idealne na terajsi game engine.
Aj tak verim, ze sa to generacii okolo Zborčáka podari a bude nejake prekvapenie.

Pb10

From: Kevol

This Post:
11
325981.4 in reply to 325981.2
Date: 12/28/2024 2:10:58 PM
Sturovo
Extraliga
Overall Posts Rated:
120120
Držím ti palce v ďalšej sezóne, šťastný výber zostavy a taktiky na jednotlivé zápasy a viac vyhratých zápasov ako prehratých.