BuzzerBeater Forums

Poland - II.2 > Sezon 67!

Sezon 67!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
326132.1
Date: 12/26/2024 2:39:32 PM
Cześć Panowie! Poświętowali? Teraz czas przejść do Buzzer Beatetowej rzeczywistości :D Jak nastroje przed nowym sezonem, kto o co planuje grać?
Na koniec zeszłego sezonu zrobiłem maly rachunek sumienia i nawet jeśli sądziłem że sezon ligowy był nawet przyzwoity, to do niczego to w perspektywie nie prowadzi. Doszedłem do wniosku, że muszę iść w tym sezonie na całość, zgromadziłem spory budżet i na dobrą sprawę nie muszę liczyć wydatków. Jeśli to nie zaprowadzi mnie dalej to przejdę ba plan C czyli planowy spadek do 3 ligi, dotankowanie i łączenie gry z treningiem. Kiedyś Teb model wprowadziłem po spadku z PLK i na przestrzeni 2 sezonów zrobiłem 2 awanse do 2 ligi większością wychowanków, ale koniec końców byli wiekowi, słabsi na 2 ligę. Zachowałem się jak nowicjusz, nie wkalkulowałem aktualizacji pensji i dwoma grajkami nabiłem większy minus niż sezon temu. Uznałem to za znak, że nie kalkuluję, chcę pójść za ciosem, jeśli się powiedzie super, jeśli nie, to odłożę plany ;)

This Post:
00
326132.2 in reply to 326132.1
Date: 12/27/2024 10:59:02 AM
My Entire Team Sucks
II.2
Overall Posts Rated:
193193
Cześć Panowie! Poświętowali? Teraz czas przejść do Buzzer Beatetowej rzeczywistości :D Jak nastroje przed nowym sezonem, kto o co planuje grać?
Na koniec zeszłego sezonu zrobiłem maly rachunek sumienia i nawet jeśli sądziłem że sezon ligowy był nawet przyzwoity, to do niczego to w perspektywie nie prowadzi. Doszedłem do wniosku, że muszę iść w tym sezonie na całość, zgromadziłem spory budżet i na dobrą sprawę nie muszę liczyć wydatków. Jeśli to nie zaprowadzi mnie dalej to przejdę ba plan C czyli planowy spadek do 3 ligi, dotankowanie i łączenie gry z treningiem. Kiedyś Teb model wprowadziłem po spadku z PLK i na przestrzeni 2 sezonów zrobiłem 2 awanse do 2 ligi większością wychowanków, ale koniec końców byli wiekowi, słabsi na 2 ligę. Zachowałem się jak nowicjusz, nie wkalkulowałem aktualizacji pensji i dwoma grajkami nabiłem większy minus niż sezon temu. Uznałem to za znak, że nie kalkuluję, chcę pójść za ciosem, jeśli się powiedzie super, jeśli nie, to odłożę plany ;)

Chyba dobra decyzja, bo liga na pewno najsłabsza w ostatnich sezonach (w sensie, że brak zdecydowanego faworyta). Zresztą zobaczymy ile nam spadnie kontrakt z TV. Największych rywali też raczej masz w konfie - Sumici & Bursztyn jeśli zastąpi Milijasa.

U niebieskich - Skawinka, Rajdersi & Sparta jeśli dokupią po jednym solidnym graczu, to też powinni pozamiatać rywalizację.

U mnie tradycyjnie trening kadrowicza, raczej ostatni sezon na poziomie Reprezentacji, więc trzeba dać z siebie wszystko na odcinku brojlera :)

Powodzenia wszystkim!

This Post:
00
326132.3 in reply to 326132.2
Date: 12/31/2024 9:04:17 AM
GKS Arena Gliwice
II.2
Overall Posts Rated:
33
Cześć,
ja jako beniaminek chciałbym się pewnie utrzymać ale będzie ciężko. Pozdrawiam :)

This Post:
00
326132.4 in reply to 326132.3
Date: 12/31/2024 4:34:04 PM
My Entire Team Sucks
II.2
Overall Posts Rated:
193193
Cześć,
ja jako beniaminek chciałbym się pewnie utrzymać ale będzie ciężko. Pozdrawiam :)

Nie ma co być takim skromnym. ;)

Jako jedyny masz na razie nieskazitelny bilans u nas w konferencji, dokupiłeś graczy za 900k z pensją tygodniową +150k na pokład. I raczej nie po to żeby przegrywać wszystko do końca... ;)

Najlepszego dla Wszystkich na Nowy Rok!