вирішив я порахувати групи євро. якщо я ніде не помилився, то якщо СТ виграють німці, то ми потрапляємо до групи італія, русня, латвія, нідерланди, андора, шотландія, азербайджан. якщо німці програють, то замість русні буде греція. але. ми лише на 1,5 бали випереджаємо в рейтингу фінляндію. і ми виграли останню тову 2 сезони тому, а вони програли. тобто якщо ми програємо тову, то вони будуь вище нас в рейтингу. і тоді група буде ізраїль, словенія, англія, вірменія, ірландія, чорногорія, македонія. можливі зміни в 6-8 кошику, але здається не в перших п'яти. і я думаю, що краще помінятись позиціями з фінами. принаймні вірменія це точно краще за нідерланди, навіть якщо рахувати, що італія/ізраїль, словенія/греція/русня та латвія/англія це рівноцінні команди...
взагалі, євро може бути цікавим, бо у 5му кошику нідерланди та португалія, в яких можуть бути сильні команди. якщо німці програють фінал СТ, то вони все рівно потрапляють у групу А, разом з естонією та чехією. група іспанія-угорщина-сербія-хорватія + непоступлива швейцарія. і я нарахував групу литва-бельгія-польща... хоча, щодо польщі... вони не грали тову 2 сезони тому. якщо вони її зіграють та виграють, а ми програємо - то саме ми можемо потрапити до литви з бельгією... але шансів мало що вони її зіграють