Selamlar.Herkese hedefleri doğrultusunda güzel bir sezon dilerim.Bizim açımızdan çok kararsız bir sezon oluyor. Oyuna pek vakit ayırmadığım için bu konı o kadar canımı sıkmasa da yine de bir türlü ne yapmak istediğimize karar veremedik. Ama şunu net gözlemledim ki yaşlı oyuncular hiç heyecanlandırmıyor beni. Takımımdaki yaşlıların adını bile bilmiyorum. Emaneten varlar gibi hissettiriyorlar. O yüzden içimden bir an önce bir alt lige dönmek geçiyor. Her sezon yeni genç "oyuncaklar" bulup oynamak gerçekten sarıyordu.
Ligde tek hoşuma giden şey maçların rekabet düzeyi. Özellikle bizim tarafta bir tık daha denk bir mücadele var. Zevksiz maç yok denecek kadar az. Ama bu yaşlı oyuncu işine hiç içim sinmediği için muhtemelen oyuncuları elden çıkarıp düşerim. Kasadaki parayı takımı güçlendirmek için kullanmayı düşünmüyorum bu yüzden. 1-2 genç oyuncu bulup geliştiririm muhtemelen. Hatta, çok ciddi düşünmesem de, belki tüm yoğunluğu milli takıma atipik oyuncular yetiştirmeye veririm.
Gerekli lüksü rahatlıkla sağlayabilirim gibi duruyor.
Son olarak ligden düşsem de bir anda tüm oyuncuları satılığa çıkarmayı düşünmüyorum. Belki sezon sonuna kadar ancak yaparım bunu. Belki gelecek sezona bile sarkar. Ama rotamız bu şekilde.
Last edited by Trkl at 10/22/2025 9:12:33 AM