BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Yeni Kullanıcılara

Yeni Kullanıcılara

Set priority
Show messages by
This Post:
00
343.1
Date: 7/19/2007 6:22:28 PM
Overall Posts Rated:
1010
BB-Mark'ın mesajından çeviridir

Çoğu kullanıcı kaydolmalarına rağmen ne yapmaları gerektiğini sordu.

Bir kaç tane öneri:

1) İlk maçlar Cumartesi günü oynanacak. Bu maçtan önce, kesinlikle takımınızı kurup taktiklerinizi ayarlamalısınız. Bunu TEAM menüsünün altındaki SCHEDULE sayfasına tıklayıp ilk maçınızdaki "SET ORDERS" linkine tıklamalısınız. Bu sizi TACTICS sayfasına götürecektir.

2) Bu noktada, takımınızın oyuncularının bulunduğu sayfa olan ROSTER sayfası için farklı bir sayfa açmak iyi bir fikir olabilir.

3) TACTICS sayfasından, şunları yapmalısınız

- Oynamasını istediğiniz 12 oyuncuyu seçiniz.

- İlk 5'i, yedekleri ve diğerlerini seçmelisiniz.

- Hücüm ve Defans taktiklerinizi ayarlamalı, gelecek maç için takımınızın davranışını ayarlamalısınız.

Ayrıca dizilişlerin ne kadar iyi işlediğini görmek için kesinlikle farklı dizilişler denemelisiniz.

Bazı kullanıcılar neye göre kadro seçeceklerinden emin olamamışlar. İlk yol, pozisyona göre kadroyu sıralamak ve her pozisyon için en yüksek maaş alan oyuncuyu seçmek, ikinci en yüksek alanı yedeğe koymak ve böyle devam etmek. Ama oyuncuların yaşını da dikkate almalısınız, genç oyuncular daha çabuk ve daha uzun antreman alır. Onlara daha fazla COURT TIME verirseniz, daha iyi olurlar. Üstelik, örneğin, zayıf bir Shooting Guard'ın yerine güçlü bir Point Guard koyabilirsiniz. Olanaklarınız sonsuzdur. (Hmm... aslında tam olarak değil. Daha çok (n'i 12 alırsak) 3^12... ama hala çok büyük bir sayı)

Hala dizilim için kafanıza takılan şeyler varsa, BB-Mail ile bana bildirin.

Umarım yardımcı olmuştur
BB-Mark

Çeviren: SuperBamm

This Post:
00
343.2 in reply to 343.1
Date: 7/21/2007 9:40:35 PM
Overall Posts Rated:
33
Bende geldim ama buraları bulmak biraz zor oldu :)) nitekim sokker gibi değil forumun yeri :)
Türk Telekom olarak lige Memo yu yenerek başlamak bizim için müthiş bir hediye oldu :))

From: mehmetgs

To: ouzy
This Post:
00
343.3 in reply to 343.2
Date: 7/22/2007 2:17:11 AM
Overall Posts Rated:
11
Kommik! Başlığın Anlamına Göre Hareket Et Bare:) İlla Bişe Diceksen Aç Yeni Bi Başlık;)

From: triolog

To: ouzy
This Post:
00
343.4 in reply to 343.2
Date: 11/9/2007 1:32:30 PM
Overall Posts Rated:
00
supporter oLup taraftar muhabetne girenLere sitede gayeet güzeL iyiLikLer yapıLyor!! ADAMLARIN HER MAC SAHALARI FULL DOLUYOR!! ekstra para kazanmanın her turLu kapısı acıLmıs siteye gerekLi parayı bayıLan herkese.. o zaman bu demek oLuyor ki biz haybeye bi tarafLarımızı yırtıyoruz!! Eminimki çoğu GM'nin de bu muhabetten haberi yoktur.. soyLe bi gezindim sitede supporter oLan herkes bazı guzeLLikLer aLıyor siteden ee benimde her mac stadım fuLL cekse parayı indirsem yeni oyuncuLarı kasmadan aLabiLsem iLk sezonumda üLke birincisi oLurdum =) Neyse anLatmak istedigim sitede çifte standart war bu da oLayın, oyunun güzeLLiğini öLdürüyor..

This Post:
00
343.5 in reply to 343.4
Date: 11/10/2007 3:29:56 AM
Overall Posts Rated:
1010
anlayamadım ne alaka. sahaları full doluyo falan saçma yani. oyuncuları kasmadan alabilmek çok ilginç bi muhabbet 50 oyuncuya teklif ettim de 1-2 oyuncu alabildim. plus ımın karşılığı verilmiyo o halde

This Post:
00
343.6 in reply to 343.4
Date: 6/23/2008 8:06:21 AM
Overall Posts Rated:
88
sahamız full mü doluyo maçlarıma bir bak istersen öyle bol keseden sallamakla olmuyo ;) sen bi tarafflarını yıtmaya devam et belki dolar salonun :D:D