Italia
NT Ranking: 1 pozycja
Użytkownicy: 3 317
Sezon: 5
Menager: Denni Ferri
(45443) Przegraliśmy mecz który powinniśmy wygrać przez co nasza sytuacja mocno się skomplikowała, niby nie wszystko jeszcze stracone, ale teraz nie wszystko zależy od nas. Szanse na trzecie miejsce a nawet na półfinał mamy nadal, ale jak pokazał mecz z Portugalią nie ma co przesadzać z oczekiwaniami. No nic przynajmniej mam materiał do przemyśleń przed najważniejszymi spotkaniami.
Mecz z Włochami nieoczekiwanie może mieć dla nas dość duże znaczenie, po ostatniej porażce samym bilansem nie zajmiemy wysokiego miejsca w grupie, teraz do gry wchodzą małe punkty co wymusza na mnie pewne zmiany w taktyce. Choć zapewne jak to ma miejsce we wszystkich naszych meczach z tuzami zwolnimy grę, w obronie obędzie się bez większych fajerwerków - z entuzjazmu który nabiliśmy w pierwszej rundzie niewiele zostało.
Włosi w dotychczasowych meczach grali bezpiecznie albo szybkiego normala czy też ostatnio atak w trumnie, obiektywnie nawet gdyby nam ujawnili przed meczem swoją taktykę nasze szanse są niewielkie, praktycznie na każdej pozycji są lepsi od nas. Także choć pewnie przegramy to mam nadzieję, będzie to bardziej wyrównane spotkanie niż nasz mecz z Hiszpanią.
W pozostałych meczach Portugalia zagra z Izraelem, z naszej perspektywy lepiej żeby to Izrael wygrał to spotkanie, ale każdy wynik jest możliwy. Słowenia zaś zmierzy się z Niemcami, szanse na to że Słoweńcy powalczą są małe, pozostaje mieć nadzieję, że nie przegrają zbyt wysoko.
Następna runda typera pojawi się w tym wątku:
(30739.109). Sprawy reprezentacji znajdziecie tutaj:
(30934.1). A i jak byście chcieli mnie o coś spytać, zagrzać zawodników do walki, albo po prostu zmieszać mnie z błotem wejdźcie podczas meczu na chat serwisu BBinfo
(http://www.bbinfo.ovh.org).