Jakožto aktuální trenér NT sem oznámím seznam hráčů, které jsem uvolnil ze soupisky aby mohli nastoupit za U-21, protože si tam mnohem více zahrají a posílí mládežnický výběr co do síly.
PG: Kolárik - zahrál si v době zranění Touríse ale jinak ani zdaleka nedosahuje kvalit našich dvou rozehrávačů, takže je postradatelný. Není vyloučeno, že se za dvě sezóny vrátí k NT
SG: Pěnkava - nejlepší střelec, který ovšem postrádá vlastnosti které vyžaduji. S jeho vlastníkem je domluvený trénink který mu ty vlastnosti spraví. Po této sezóně bude pro U-21 starý a pravděpodobně se do výběru dospělého NT vrátí.
PF: Sehnal - není vyloučeno že si nezahraje ani za U-21.
C: Dufek - tak ten by si určitě za U-21 zahrát měl, protože velmi slušně trénuje a je jeden z nejsilnějších centrů jaké máme.
Z monitorování dalších hráčů které jsem s velkou pomocí rwystyrka dělal vycházejí další hráči, kteří by se měli podívat do světa velkého basketbalu.
PG: Lubomír Barák
SG: Zdenek Žácek, Hades Cereijo
SF: Urbano Penabad, Erik Žalud, Raimundo Caticobas
PF: Oto Vrábel, Jaroslav Zongor
C: Jarmil Špacek, Bedrich Vach
...hráčů které jsem zmonitoroval je o hodně více a jsou tu desítky dalších výborných a nechávám na budoucím trenérovi aby vybral ty správné, ale tyto jsem chtěl předně zmínit...
Last edited by Wixix at 8/14/2008 4:14:05 PM