BuzzerBeater Forums

BB Israel > ישראל - יוון - הדיון הרשמי !

ישראל - יוון - הדיון הרשמי !

Set priority
Show messages by
From: Warrior
This Post:
00
52593.1
Date: 10/4/2008 7:13:24 AM
Overall Posts Rated:
1010
אז כן , אחרי שהצעירים שלנו פגשו אותם בשבוע החולף , הגיע תור הבוגרים לפגוש את היוונים .

מיותר לציין שמדובר בנבחרת מעולה שניצחה נבחרות מעולות ורק את טורקיה לאחרונה .. הם ממוקמים מעלינו בטבלה של בית התנחומים עם ניצחון אחד יותר ולכן חשוב לנצח את זה כדי לעקוף אותם בטבלה..
המפגש האחרון והיחיד שלנו עם יוון היה אי שם בתחילת העונה השלישית , בו ניצחנו בשיניים בנקודה אחת בלבד . משחק שהיה במחזור הפתיחה של משחקי הנבחרת אי פעם אם אני לא טועה ..

יש ליוונים פצוע אחד שהוא שחקן רוטציה בדר"כ.. הפורם אצלהם לא בשמיים [גם אצלנו לא] ויש להם סמול מדהים של 45 אלף משכורת שהוא די שחקן מפתח שם שמגיע עם פורם 6 למשחק , שמצד אחד זה טוב כי אולי הוא יעדיף שלא לשתף אותו ומצד שני זה שם אותנו באי וודאות לגבי השחקן שאמור לפתוח במקומו.. ויש שם עוד 2 גארדים שברוטציה שלא התברכו בכושר משחק השבוע..

הם מרבים לשחק פוש דה בול ולפעמים משחק חוץ ועושה רושם שזאת נבחרת חוץ מובהקת אבל נוכח העובדות וכושר המשחק של הקו האחורי שלהם השבוע , הם בהחלט יכולים להפתיע עם משחק פנים ולכן נצטרך להיזהר.. ההגנה הפנימית שלהם נראית פחות טובה מהחיצונית .

בעיקרון אני חושב שזאת נבחרת ברמתנו ובטח לא פחות טובה עם כמה כוכבים ברמה מאוד גבוהה..
חשבתי מתחילת המשחקים על איזה תרגיל לקראת המשחק שאני אפרט עליו בהמשך כי אולי הוא יתבטל ביגלל כל העובדות שבשטח ..

אז בינתיים נשמח לשמוע את דעתכם בנושא היריבה וצורת המשחק..
ושיהיה שבת שלום .

This Post:
00
52593.2 in reply to 52593.1
Date: 10/6/2008 3:20:14 AM
Overall Posts Rated:
1010
חבל שלא הייתה התעניינות רבה עד כה ..
בכל מקרה , נזכיר לכולם שהמשחק היום בשעה 17:00 שעון ישראל ובאזר [מי שלא החליף עדיין שעה אחורה אז 18:00 בשבילכם :)]

בואו להיכל נוקיה לעודד !

From: Ehud

This Post:
00
52593.3 in reply to 52593.2
Date: 10/6/2008 3:42:22 AM
Overall Posts Rated:
274274
סליחה על חוסר התגובה עד כה.

עשיתי סקאוט על הקבוצה היוונית ואני חושב שבהחלט יש לשקול בחיוב שמירה אישית. נכון שהפורם של שחקני החוץ שלהם לא בשמים אבל לרוב הם מציגים יכולת טובה יותר מבחוץ מאשר מבפנים.

בכלל אני חושב שבפנים יש לנו יתרון מול היוונים ובגלל זה אני חושב שבשמירה אישית אנחנו נתמודד טוב גם במקרה של התקפה מבחוץ או מבפנים.

בהתקפה אני חושב שצריך ללכת על מגמה של משחק פנימה ולכתוש אותם לאט לאט.

יש לשקול לעלות עם גבוהה בעמדת הסמול אם זה מתאפשר מבחינת מאצ'פים בשמירה.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
52593.4 in reply to 52593.3
Date: 10/6/2008 10:51:18 AM
Overall Posts Rated:
1010
שלום לכולם! להלן התדריך למשחק היום מול יוון:

היום נארח את יוון , המשחק הכי קשה שמצפה לנו עד כה בטורניר הניחומים .. ואנחנו נעלה כדי לנצח ולהשתדרג עוד קצת במיקום .
בגישה אומנם אנחנו נעלה רגוע היום אבל זה רק כי ההתלהבות התחילה להדרדר מעט משום מה קצת יותר ממה שציפתי ונצטרך להחזיר אותה לקראת השלבים הבאים בתקווה שנהיה שם[שום דבר אינו 100%] .. וגם כי יש לנו את יתרון הביתיות והרגוע אני חושב ומקווה שלא ייפגע בנו יותר מידי ..

יוון נבחרת שמעדיפה לשחק בדר"כ פוש/מושן ובקיצור , קצת פחות הולכת על משחק פנים ..
כיוון שהקו האחורי שלהם לא בפורם הכי טוב שהם יכלו לבקש , אנחנו לוקחים בחשבון אפשרות שהם ינסו להפתיע אותנו הפעם ויעלו פנימה ולכן אנחנו נשמור היום אישית בתקווה להוציא ציון טוב בהגנה מבחוץ [בהתחשב ברוטציה.. תכף נפרט..] וההגנה מבפנים אמור להיות חזקה מאוד..

כיוון שבהתקפה אנחנו נתקיף היום בלוק אינסייד עם שלושה גבוהים .. יוון קצת פחות טובה בהגנה הפנימית ונצטרך לנצל את זה , למרות שגם אם נתקיף מבחוץ יהיה לנו יתרון אבל בכל זאת אנחנו מחפשים חולשות .. אומנם שלושה גבוהים אבל ניסנו להתאים כמה שיותר את הגבוהים ואת הרוטציה בכללי לפי הצרכים האחרים ולא רק להתקפה מבפנים .. ונקווה שכתוצאה מכך גם ההגנה החיצונית לא תיפגע במיוחד כמו שאמרתי ..

להלן הרוטציה:

חמישיה:
PG – מטי שדה
(אמיל אופיר)
SG – עדי יוחפז
(גיא פאר)
SF – אבירם בן ארי
( אפיק לינזקי)
PF – צח גולן
(נועם פלג)
C – נפתלי שירזי
( דביר חסר)

מחליפים נוספים:
עוז בן עמי
אבי יוקד

אז אנחנו צפויים להפציץ היום מבפנים .. נקווה שגם ההגנה תהיה יציבה ושהגישה תשתלם בסופו של דבר לשלבים הבאים .
שחקני מפתח להיום הם אבירם בן ארי בעיקר מעמדה מס' 3 .. נפתלי גם יכול להפתיע כי לאחרונה הוא לא בכושר גדול במיוחד אבל אני מצפה ממנו למשחק טוב ונקווה שיעמוד בלחץ שיש עליו לאחרונה ..

אז שיהיה לנו בהצלחה ! משחק קשה וגם חשוב במעט מול נבחרת ברמתנו פלוס מינוס .. בואו לעודד !

This Post:
00
52593.5 in reply to 52593.4
Date: 10/6/2008 10:54:58 AM
Overall Posts Rated:
1414
בהצלחה

This Post:
00
52593.6 in reply to 52593.5
Date: 10/6/2008 12:11:21 PM
Overall Posts Rated:
1010
עד כה משחק די שקול .. לפחות ברבע וחצי הראשונים .. אז הצלחנו לברוח בריצה יפה של 2 דקות ופתחנו פער של 10 נקודות פחות או יותר שנשמר עד עכשיו ..

מהרגע שהתחלנו לקבל את היתרון שמגיע לנו בריבאונד ולקחת ריבאונדים בהתקפה , ההתקפה התחילה להראות טוב וכך גם השמירה בהגנה התחזקה ונקווה שזה יימשך ככה..
כמו שציפתי בן ארי מצטיין עד כה וגם נפתלי מממש את הציפיות ממנו עד כה ונותן משחק מעולה .. הסמול שלהם כמו שציפתי הרג אותנו קצת בהתחלה אבל לאט לאט נירגע ונקווה שגם הוא לא יתפוצץ בקרוב כי למרות הפורם שלו הוא עדיין שחקן ברמה עולמית.. גם מטי שדה מעמדת הרכז כצפוי מנהל את המשחק ונותן הרבה חוזק במסירות ובחדירות .

הרבע עד כה היה רבע בעיקר של יוחפז[לפחות בהתחלה] ועכשיו כולם משתתפים וממשיכים במומנטום .

This Post:
00
52593.7 in reply to 52593.6
Date: 10/6/2008 12:16:50 PM
Overall Posts Rated:
274274
אחלה רבע שלישי ורבע שני שלנו ביססו יתרון מבטיח וככל הניראה נצחון חשוב אלא אם יקרה משהו בלתי צפוי ברבע הרביעי.

To: Ehud
This Post:
00
52593.8 in reply to 52593.7
Date: 10/6/2008 12:18:44 PM
Overall Posts Rated:
1010
ביחס לרגוע היום אז גם 20 הפרש יספק אותנו[כרגע 24] .
אני מקווה שהמאמן באמת לא ייעשה פה קרקס ברבע האחרון וישחק עם המחליפים לאורך כל הרבע כי יש קצת בעייתיות עם מחליף או 2 היום שעלולים לעלות לנו קצת ביוקר ובהפרש ונקווה שגם לא יותר מזה..

למרות שאין חלוקה מי יודע מה בדקות היום כמו שיש בדר"כ .. אבל עדיין , הניצחון יותר חשוב מזה .

This Post:
00
52593.9 in reply to 52593.5
Date: 10/6/2008 12:28:40 PM
Overall Posts Rated:
88
עופר כל הכבוד,
שחיטה כשרה כזו הרבה זמן לא ראיתי.
לנצח את היוונים כשחנוכה אפילו לא קרוב זה לא עניין פשוט...

This Post:
00
52593.10 in reply to 52593.9
Date: 10/6/2008 12:30:28 PM
Overall Posts Rated:
55
ברכות לעופר ולנבחרת ישראל!
נכון שעדיין לא נגמר אבל ב30 הפרש אני מרשה לעצמי לברך!
יופי של תצוגה של הנבחרת.
חג שמח!!!!!!!!!!!!!

This Post:
00
52593.11 in reply to 52593.10
Date: 10/6/2008 12:34:31 PM
Overall Posts Rated:
274274
ההימור פנימה התגלה כנכון.

ברכות על הנצחון ועל צבירת ההתלהבות !