BuzzerBeater Forums

BB Israel > עדכון - שינויים במנוע

עדכון - שינויים במנוע

Set priority
Show messages by
From: Ehud
This Post:
00
55425.1
Date: 10/29/2008 4:03:01 AM
Overall Posts Rated:
274274
שלום כולם - היום פורסמה הודעה בעדכונים לגבי שינויים במנוע.

ההודעה תורגמה.
בנוסף אפשר לדון על השינויים כאן.
להלן ההודעה כמו שאפשר למצוא אותה בעמוד הראשי.

אנחנו עובדים על כמה שידרוגים במנוע של המשחק במהלך השבועות האחרונים, ורצינו לתת לכם תקציר של השינויים שהולכים להיות מוטמעים במהלך העונה הבאה. אנחנו רוצים להודות לכל מי שהיה פעיל בפורמים של ההצעות.

השינויים הקרובים יכללו את הנושאים הבאים

חילופים משופרים : מערכת התבונה המלכותית הנוכחית שלנו לא מסוגלת למצוא חילופים כאשר שחקן שנמצא במשחק צריך להחליף את העמדה שלו. הבעיה הזאת יוצרת הגבלה לקבוצות שמשתמשות באותו שחקן ספסל לכמה עמדות במגרש, ובדרך כלל התוצאה היא שכמה שחקני חמישיה לא מקבלים חילופים, ומשחקים יותר מידי דקות ומתעייפים יתר על המידה. מערכת התבונה המלכותית החדשה שלנו תאפשר לשחקנים להחליף עמדות על מנת למצוא את ההרכב הטוב ביותר

שיפור בהיגיון בסוף המשחק: בגרסה הקודמת ניסינו להכניס הרכבים שמתאימים לסיטואציה של סוף המשחק (לדוגמא - להכניס שלושה קלעי שלשות טובים או להוציא קלעי עונשין גרוע כשאתה יודע שעושים עליך הרבה עברות), אבל ההרכבים האלו היו עולים רק לעיתים נדירות. עשינו את השינויים על מנת שההרכבים המתאימים לסיטואציה יעלו בשכיחות גבוהה יותר לקראת סוף המשחק

איזון לטקטיקות קצב גבוהה: במערכת המנוע הנוכחית, משחק בקצב גבוהה גורם גם לכך שאיבודי כדור הם תופעה דיי נדירה, מכיוון שאיבודי כדור תלויים במספר המסירות שמבוצעות בהתקפה מסודרת. החלטנו לתקן את ולעשות שיהיה קל יותר להשלים מסירות בהתקפות מתוכננות, כמו בחיים האמיתים. השינוי הזה יגרום לטקטיקות של קצב מהיר להיות מעט פחות חזקות, אנחנו שמנו לב שכרגע התקפות בקצב מהיר יותר טובות לרוב הקבוצות במשחק, ואנחנו מעוניינים שהתקפות בקצב מהיר יהיו טובות לחלק מהקבוצות וגרועות לחלק אחר של קבוצות

זמנים משופרים בסוף המשחק : יקח לקבוצות יותר זמן לבצע זריקות מהירות בסיום המשחק כאשר הן בפיגור, והזריקות הללו יהיו פחות איכותיות מהיום, כאשר היום המנוע מאפשר זריקות איכותיות בזמנים לא הגיוניים

אפשרות בעיית עברות חדשה: מעכשיו תהיה לכם את האפשרות בעמוד הטקטיקה להשתמש במערכת הנוכחית שבא המאמן מושיב שחקן עם בעיית עברות. בנוסף תהיה אפשרות חדשה שתאפשר למאמן לשקול לתת לשחקן לשחק למרות בעיית העברות בלי קשר לזמן. המאמן ישתמש באפשרות הזאת במיוחד כשהוא ירגיש שהשחקן עם בעיית עברות בהרבה יותר טוב מהמחליף שלו וששווה לקחת את הסיכון עם העברות

תיקוני באגים קטנים: תיקנו מספר באגים קטנים בקשר לכניסה של "אוהד עם מזל" למשחק (כשאין שחקנים מחליפים נכנס אוהד לשחק במקום השחקן)

התוכנית שלנו היא שכל השינויים במנוע המשחק חוץ מתיקונים קריטים יכנסו קודם כל למשחקי ידידות ורק בנקודת זמן מאוחרת יותר למשחקים רישמיים, לרוב בתחילת העונה או אחרי פגרת האולסטאר. השינויים שהוזכרו למעלה יוכנסו למשחקי האימון מיום חמישי בשבוע הבא, והתכנון להטמיע אותם במשחקים רישמיים מתחילת העונה הבאה. זה יתן לכולם זמן ללמוד את השינויים ולהתכונן בהתאם

שוב תודה, על כך שאתם עוזרים לשפר את המנוע של המשחק, ואנחנו מצפים לשמוע עוד הצעות בעתיד. השינויים הבאים במנוע המשחק ככל הניראה יתמקדו בשיפור המאצ'אפים ההגנתיים

בנוסף אנחנו רוצים להזכיר לכם שהשרתים שלנו ממוקמים בארצות הברית ולפיכך השעון במשחק יחזור למצב הקודם ב2 לנובמבר

Last edited by Ehud at 10/29/2008 4:04:29 AM

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: Warrior

To: Ehud
This Post:
00
55425.2 in reply to 55425.1
Date: 10/29/2008 4:27:48 AM
Overall Posts Rated:
1010
השינוי הזה יגרום לטקטיקות של קצב מהיר להיות מעט פחות חזקות, אנחנו שמנו לב שכרגע התקפות בקצב מהיר יותר טובות לרוב הקבוצות במשחק, ואנחנו מעוניינים שהתקפות בקצב מהיר יהיו טובות לחלק מהקבוצות וגרועות לחלק אחר של קבוצות.

שזה מה שאני טענתי כבר הרבה זמן, למרות שזה לא היה כתוב בחוקים ומספר אנשים פיקפקו בכך, היה אפשר לזהות את זה בקלות כשכל מי שהיה הולך על קצב איטי לא היה מרוויח שום דבר חוץ מפחות נקודות ויותר סיכויים להפסיד, על אחת כמה וכמה אם זה מול יריבה שמשחקת בקצב מהיר, למרות מה שהיה כתוב בחוקים שזה עוזר מול קבוצות חזקות יותר.. זה עלה ביוקר והטעה הרבה אנשים בכל מיני מצבים וגם אנחנו נפגענו מזה במספר משחקי נבחרת בעבר..

אז טוב שעשו משהו בנושא כי באמת עד עכשיו חצי מהטקטיקות לא היו יעילות ואני אישית לא השתמשתי ביותר משלושה מהסיבה הזאת.. אז זה בהחלט שינוי מבורך.

וכל שאר השינויים אגב.. כולם מעולים. לעשות נזק זה בטח לא יכול.. רק לעזור .

From: naor

This Post:
00
55425.3 in reply to 55425.1
Date: 10/29/2008 4:45:35 AM
Overall Posts Rated:
33
כל השאלה היא מה קריטי ומה לא הריי אפשר לומר על כל דבר שהוא לא ממש קריטי ועל כל דבר שהוא קריטי הריי כל עידכון משתנה מאחד לאחד

To: naor
This Post:
00
55425.4 in reply to 55425.3
Date: 10/29/2008 4:55:58 AM
Overall Posts Rated:
274274
אם יהיו שינויים קריטים שיכנסו במהלך העונה אז יודיעו

This Post:
00
55425.5 in reply to 55425.3
Date: 10/29/2008 4:59:53 AM
Overall Posts Rated:
1414
אני רוצה לחדד נושא שנכתב בקיצור בתרגום.

שינוי שהוא מבורך במשחקים צמודים שבהם צריך זריקה לשלוש נקודות
או קלעי עונשין טובים

במשחק שקול בהחלט צריך שתהיה אופציה למאמן להכניס את כל קלעי שלוש הנקודות לקבוצה שבפיגור ומצד שני את קלעי העונשין הטובים ביותר לקבוצה שמובילה הרי זה ככה גם במציאות.
דבר אחד לא היבהירו וכנראה שלא יהיה וזה חילופי הגנה התקפה.
והכוונה שאם אני מוביל ועושים עלי עברות אוכל להכניס להתקפה את קלעי העונשין.ולאחר הזריקות להכניס חזרה את השחקן עם ההגנה הטובה יותר.
אבל סך הכל השינויים לשם שינוי טובים

This Post:
00
55425.6 in reply to 55425.5
Date: 10/29/2008 5:07:27 AM
Overall Posts Rated:
274274
ככל הניראה לא יהיו חילופי הגנה התקפה - עדיין

אבל הכיוון נכון.

מה שמעניין זה שהם רושמים שכבר היה את זה אבל משום מה זה לא קרה יותר מידי (להכניס קלעי עונשין וקלעי שלשות שאתה בפיגור)

בכל מקרה השינויים באמת נשמעים טובים.

From: LA-Nir

This Post:
00
55425.7 in reply to 55425.6
Date: 10/29/2008 5:24:07 AM
Overall Posts Rated:
343343
אני ראיתי באופן חד משמעי באחד המשחקים האחרונים שלי המון חילופי הגנה התקפה בעיקר בעמדת הסנטר פ"פ זה קרה לי אני חושב שרוב השינויים מבורכים מאוד גם שינוי החוזר של קצב משחק מהיר גם הקטע של שינוי העמדות בתוך המשחק ליצור את ההרכב האופטימלי בכלל המנוע רק משתפר קודו למפתחים

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
55425.8 in reply to 55425.2
Date: 10/29/2008 6:04:26 AM
Overall Posts Rated:
88
השינוי הזה יגרום לטקטיקות של קצב מהיר להיות מעט פחות חזקות, אנחנו שמנו לב שכרגע התקפות בקצב מהיר יותר טובות לרוב הקבוצות במשחק, ואנחנו מעוניינים שהתקפות בקצב מהיר יהיו טובות לחלק מהקבוצות וגרועות לחלק אחר של קבוצות.

שזה מה שאני טענתי כבר הרבה זמן, למרות שזה לא היה כתוב בחוקים ומספר אנשים פיקפקו בכך, היה אפשר לזהות את זה בקלות כשכל מי שהיה הולך על קצב איטי לא היה מרוויח שום דבר חוץ מפחות נקודות ויותר סיכויים להפסיד, על אחת כמה וכמה אם זה מול יריבה שמשחקת בקצב מהיר, למרות מה שהיה כתוב בחוקים שזה עוזר מול קבוצות חזקות יותר.. זה עלה ביוקר והטעה הרבה אנשים בכל מיני מצבים וגם אנחנו נפגענו מזה במספר משחקי נבחרת בעבר..

אז טוב שעשו משהו בנושא כי באמת עד עכשיו חצי מהטקטיקות לא היו יעילות ואני אישית לא השתמשתי ביותר משלושה מהסיבה הזאת.. אז זה בהחלט שינוי מבורך.

וכל שאר השינויים אגב.. כולם מעולים. לעשות נזק זה בטח לא יכול.. רק לעזור .

אתה צודק.
קח לדוגמא את הקבוצה שלי העונה.
יש טענה גם שטקטיקות איטיות ישפרו את אחוזי הקליעה
בעיקר לקבוצות עם אופנסיב פלואו גבוה.
כמובן שזה בולשיט ולהקתו...
בטקטיקות האיטיות בקושי מסרנו 10 אסיסטים
כשיש לך בקבוצה רכזים עם 12+ במסירה
ושוטינג וסמול עם 9+ והאחוזים היו רעים כמו בטקטיקות המהירות

סך הכל,
מנסיוננו המר
לא כל שינוי במנוע שהמפתחים מפרסמים אכן מועיל למשחק
למרות שכאשר הוא מפורסם כולנו מתלהבים ממנו מאד.

אני מקווה שהפעם זה לא יקרה.
השינויים נראים טובים מאד
בעיקר בתחום החילופים והעברות
בואו נקווה שאכן המנוע יממש את המצופה ממנו...

עריכה: כמעט ושכחתי, תודה רבה לאהוד
המתרגם המהיר במערב
(למרות שהוא בבית המזרחי)

Last edited by yanivsag at 10/29/2008 6:07:09 AM

This Post:
00
55425.9 in reply to 55425.8
Date: 10/29/2008 6:15:18 AM
Overall Posts Rated:
274274
לא כל שינוי במנוע שהמפתחים מפרסמים אכן מועיל למשחק
למרות שכאשר הוא מפורסם כולנו מתלהבים ממנו מאד.

שמע יניב - אני מסכים איתך.

אבל צריך לזכור ששינויים במנוע לא אמורים להיות בולטים - החוכמה היא שהשינויים יהיו עדינים ולא דראסטים.

אז אני מסכים - לא להתלהב יתר על המידה אבל אפשר לצפות לשיפור במה שנכתב. הכוונה של התיקונים מצוינת לדעתי.

From: adomole

This Post:
00
55425.10 in reply to 55425.9
Date: 10/29/2008 6:33:32 AM
Overall Posts Rated:
22
תודה אהוד על התרגום. רציתי לתרגם את זה בעצמי אבל מסתבר שהשגת אותי.
נראים אחלה של שינויים.. לא קיצוניים וטוב שכך. השינויים נראים הגיוניים וטוב שנותנים לנו את הזמן ללמוד אותם.
לדעתי אנחנו כן נרגיש את השינוי.. וטוב שמעונה לעונה משנים דברים בשביל להפוך את המשחק לטוב יותר... מכאן נותר לחכות ולראות את השינויים בפועל.

נ.ב: אני נועץ את הנושא, חשוב שכולם יראו שיש שינויים כבר עכשיו ולא יקבלו את זה בהפתעות אחר כך.. כשיכנסו השינויים לתוקף אני יחזיר את הנושא לרגיל.

This Post:
00
55425.11 in reply to 55425.10
Date: 10/29/2008 6:47:25 AM
Overall Posts Rated:
274274
אם אתה נועץ אולי שווה לבדוק מה שווה להוריד מהניעצות...