BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
59072.2 in reply to 59072.1
Date: 11/19/2008 2:48:20 AM
Overall Posts Rated:
3535
Καλημέρα σε όλους τούς φίλους προέδρους-προπονητές.ΩΣ ένας από τους υποψηφίους θα Ήθελα να σας ενημερώσω για τα σχέδια μου αν μου δώσετε την TIMH να είμαι ο επόμενος προπονητής της EΘNIKHΣ μας ομάδας.ασχολούμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι για Πέμπτη σεζόν κ ύστερα από αρκετές λάθος επιλογές θα έλεγα ότι το εχω μάθει κ μπορώ να θέσω υποψηφιότητα για αναλάβω αυτό το πόστο.Εχω αρκετό Ελεύθερο χρόνο(είμαι σχεδόν 10 ώρες την ημέρα on line)κ πολύ όρεξη για να πετύχουμε μαζί να φέρουμε την εθνική μας κ στο buzzer στην κορυφή.NA ξεκαθαρίσω ότι δεν θα είμαι του στιλ αποφασίζω Και διατάζω αλλά απλά ο επικεφαλής μιας ομάδας που θα αποτελειτε από όλοι την ελληνική κοινότητα.ΘA οργανώσουμε Καλύτερα το κομμάτι του scouting τόσο σε παίχτες όσο κ στις αντίπαλες ομάδες.επιπλέον Σε κάθε αγωνιστική θα ανοίγετε θέμα για τον επόμενο αντίπαλο κ θα συζητάμε όλοι μαζί τα σχέδια μας.θα ενεργοποιηθεί πιθανών κ συζητήσεις μέσω του msn με όλους τούς ενδιαφερόμενους.Αυτα Ειναι δύο βασικα πράγματα που εχω στο μυαλό μου ώστε να πάμε την ομάδα μας ψηλά.τέλος αξέχαστητα από το αν σας έπεισα ή όχι θα ήθελα να σας παρακαλέσω όλους να συμμετασχαιτε στην διαδικασία κ να μην έχουμε Πάλι το λυπηρό φαινόμενο να εκλέγεται κάποιος με 20 30 ψήφους.επιπλέον Να ευχηθώ σε όλους τούς υποψηφίους Καλή επιτύχεια κ να μην φτάσουμε Σε ακρότητες όπως Σε παρόμοια παιχνίδια όσοι ασχολούνται ξέρουν τι εννοώ.επίσης καλή επιτύχεια σε όλους μας την νέα σεζόν κ να πετύχουμε τους στοχους μας.

This Post:
00
59072.3 in reply to 59072.2
Date: 11/19/2008 6:51:37 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Καλημερα φιλε billlion χρειαζεται υπομονη αυτη η θεση του προπονητη αλλα φτιαχνωντας ενα καλο επιτελειο πιστευω οτι μονο καλα αποτελεσματα θα εχει.η επικοινωνια μεσω μσν ειναι καλο να υπαρχει κ για αλλα παιδια που μπορει να μαθαινουν περισσοτερα πραγματα κ οχι μονο 3-4 απο το επιτελειο.Μια αποψη ειναι αυτη.Η ψηφοφορια αρχισε καλη τυχη σε ολα τα παιδια που θα βαλουν εγω προσωπικα δεν μπορω να βαλω αλλα για σκαουτερ η οποιαδηποτε βοηθεια ειμαι εδω.Ας γινουμε μια παρεα με στοχο το καλυτερο αποτελεσμα για την ΕΘΝΙΚΗ μας

From: NikoC1

This Post:
00
59072.4 in reply to 59072.3
Date: 11/19/2008 7:01:32 AM
Overall Posts Rated:
55
sumfwnw apoluta me to filo kavala44,oute egw eimai edw san upopsifios,exw polu eleuthero xrono kai opoios kai an vgei,otidipote xreiastei kai pistevei oti mporoume na tou fanoume xrisimoi,eimaste edw...kali epituxia se olous tous upopsifious,elpizw na psifisoume oso to dunato perissotera atoma kai na psifisoume me gnomona thn ikanotita kai oxi tis dimosies sxeseis,i kati pou tha mas taksei kapoios upopsifios(as poume na valei enan paixth mas sthn ethniki isa isa gia na ton vgaloume sth lista metagrafwn kai na ta konomisoume xontra...lew egw twra!!)eimaste edw gia na pame brosta thn ethniki kai oxi ta atomika sumferonta....

From: Tyfonas
This Post:
00
59072.5 in reply to 59072.4
Date: 11/19/2008 8:49:48 AM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
Για την ψήφο μου αυτή την φορά θα εμπιστευτώ τον υπολογιστή μου!!
Με την βοήθεια ενός φίλου έφτιαξα ένα προγραμματάκι για να ξεχωρίσω τους 8 καλύτερους ( ασχέτως αν θα είναι υποψήφιοι) για την θέση του προπονητή τις Εθνικής.
Το πρόγραμμα θα επιλέξει με τα εξής κριτήρια. 1ον τουλάχιστον 3ης σεζόν στο παιχνίδι . 2ον να είναι ομάδα 1ης ή 2ης κατηγορίας. 3ον πορεία ομάδος . 4ον συμμετοχή στις δημόσιες συζητήσεις (φόρουμ) , και 5ον με τις επενδύσεις που έχει κάνει στην ομάδα του (γήπεδο και μεταγραφές).
Τα αποτελέσματα θα τα δημοσιοποιήσω το βράδυ … θέλει λίγη δουλεία ακόμη!

Υ.Γ Οι ομάδες τις 3ης κατηγορίας ας με συγχωρήσουν ….θέλει πολύ δουλειά ..( άφησα και τον εαυτό μου εκτός, αν και παίζω για 5η σεζόν στο παιχνίδι).

This Post:
00
59072.6 in reply to 59072.5
Date: 11/19/2008 10:17:29 AM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
Δεν κρίνεται ποιος είναι καλός για προπονητής, σε αυτό το παιχνίδι, ούτε απο το αν ξεκίνησε τη πρώτη σεζόν και κάθεται στα σαλόνια της Α1,ούτε απο το αν έκανε καλές μεταγραφές και έχει παικταράδες. Λίγες τακτικές υπάρχουν στο παιχνίδι,και αυτές λειτουργούνε καλά μόνο με τον αιφνιδιασμό και τους κατάλληλους παίκτες στις κατάλληλες θέσεις.

This Post:
00
59072.7 in reply to 59072.6
Date: 11/19/2008 10:30:01 AM
Overall Posts Rated:
22
to paixnidi omws den einai mono taktikes .tis taktikes tis kseroun oloi oi coach fiafores twn coach einai pws xrhsimopoioun ta alla srthxeia tou paixnidiou diatheseis empeiries paixtwn ktl de pisteueis oti xreiazetai na exei arketh empeiria kai na exei dokimastei sta dyskola gia na einai ethnikos coach?

This Post:
00
59072.8 in reply to 59072.7
Date: 11/19/2008 10:53:39 AM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
ναι εμπειρία πρέπει να έχει....
Το να δοκιμαστείς στα δύσκολα ενώ έχεις τους καλύτερους παίκτες δεν γίνεται.
Τώρα να πάρει κάποιος την εθνική και να παίζει συνέχεια με σπρώξιμο μπάλας και μαν του μαν δεν θα το ήθελα.

From: Tyfonas
This Post:
00
59072.9 in reply to 59072.8
Date: 11/19/2008 11:28:02 AM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
Μάγκες τα αποτελέσματα βγήκαν!!
Χωρίς σκοπιμότητες και χωρίς κολλητάρια έχουν ως εξής με αλφαβητική σειρά.
Aytokratoras , billion , G.P , johny13 , Maumuwalbe , pelekes , Rantaplan , yiannis_paros
Δεν θέλω να υποτιμήσω χρήστες από την 3η κατηγορία και κάτω ( και εγώ ανάμεσα σας είμαι , και σας πληροφορώ ότι παίζω το παιχνίδι εδώ και 1 χρόνο }….. και μάλιστα με έναν από τους προτεινόμενους σε κάποιο θέμα ανταλλάξαμε ( βαριές ) κουβέντες …..αυτά μάγκες. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.

This Post:
00
59072.10 in reply to 59072.9
Date: 11/19/2008 11:33:34 AM
Overall Posts Rated:
3535
file kali i prospatheia sou kai bravo alla kane mia dieykrinisi ksana pos evgales to apotelesma kai oti den einai apotelesmata ton eklogon min mperdeyti kapoios pou mpainei spania kai den kserei peri tinos prokeite.thanks!!!

This Post:
00
59072.11 in reply to 59072.8
Date: 11/19/2008 12:04:02 PM
Overall Posts Rated:
22
kanenas de ksekinise me tous kalyterous paixtes kai de paizoun rolo mono oi paixtes yparxoun para polla paradeigmata omadwn sto paixnidi pou exoun xasei prwtathlimata apo mikroteres ..to erwthma einai esy ksereis na xrhmopoihseis ta alla sthxeia tou paixnidou ksereis tis analogies empeirias me skill h pws na xrhsimopoieies swsta th diathesh gia na exeis ena epipleon pelonekthma apenanti stis alles omades???gt auto pou anafereis gia thn enallagh ths taktikhs kanenas apo tous kalous coach pou einai ypopsifioi de prokitai na einai problepsimoi kai auto einai to pio eukolo kommati tou paixnidiou