Pirms aizritējušas 1. kaŗtas spēles, varbūt komandu menedžeri vēlās padalīties savās pārdomās par šo sezonu! Kādas ir cerības, prognozes, kas labs izdarīts starpsezonā, kā veicās draftā, treniņakcentu maiņas utt :)
man personīgi šķiet, ka vismaz vēl vienu sezonu nesīšu mazu NT upuri ar diviem kadriem, kuru algas sāk nedaudz spiest uz maku, kā arī visi treniņi pakārtoti tikai viņiem un ārējā līnija maigi sakot man ir vāja... iespējams, pēc sezonas viens izlašnieks jāpārdod, otrs jāatstāj kā komandas PF, taču ar mazāku treniņu nekā līdz šim...
draftā nekas diži prātīgs neiznāca, viens tāds kautkas starp ārējo metēju un mazo uzbrucēju izvilkās, taču aizsardzība un pustālais vāji un 19 gadi arī mīnuss... droš ka jāpārdod par cik paņems!
vēl ceru, ka manu argentīniešu centru kāds nopirks, lai sanāk stadiona paplašināšanai un laba ārējā spēlētāja iegādei... arī algu slogs samazināsies no tā...
prognozes par konkurentiem īsti izteikt negribās, protams abi finālisti BK Tukums un BK Litriņš arī šogad būs ievērojami favorīti, no savas grupas jāatzīmē kausa ieguvējs BC Rigas Terreble Team... no pienācējiem šķiet Laachi ir visnopietnākais pretendents uz iejaukšanos par titulu, Atashi ar Buki varētu būt man interesants pretinieks, galu galā abiem līdzīgs spēles stils ar akcentu uz garo galu :)
pats ceru noturēties Virslīgā, ideāli ja bez pārspēlēm... protams iekļūšana Play-off būtu ļoti patīkama, taču reāli jāskatās uz spēku samēru un pagaidām neredzu sevi starp Varenā astotnieka 4 spēcīgākajām komndām...
novēlu visiem interesantu un pārsteigumiem pilnu sezonu, lai intriga saglabājas līdz pēdējam... un lai veicās :)