Κατ’αρχήν θέλω να δώσω και εγώ με την σειρά μου Συγχαρητήρια στον Αυτοκράτορα για την εκλογή του στην θέση του NC!! , και του εύχομαι την καλύτερη δυνατή πορεία για την συνέχεια .Αν μου ζητηθεί μπορώ να βοηθήσω όσο μπορώ στον τομέα της ‘’αποκωδικοποίησης’’ των αντιπάλων .
Συγχαρητήρια και στον Τζώννυ για την ‘’εκλογή’’ του στον Λίβανο ! ( σαν δυσμενή μετάθεση το βλέπω εγώ ) και καλή επιτυχία στο ΒΒ Βest…. τυχερούλη όλο ταξίδια θα είσαι ……και κοίτα να μας φέρεις τίποτα καλό από το Ηong Kong.
Συγχαρητήρια επίσης και στα άλλα παιδιά που ήταν υποψήφιοι ,και σε όλους που συμμετείχαν .
Η αυξήσει συμμετοχής στις εκλογές ( από 47 πήγαμε στους 146 ψήφους 210,63% πάνω! ) ήταν μια καλή αρχή ….αλλά από κάποια στατιστικά δεν είμαι ικανοποιημένος ….τον λόγο θα σας τον εξηγήσω σε ένα άλλο Thread που θα ανεβάσω …..υπάρχει μια έρευνα ακόμη που είναι σε εξέλιξη.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Rantaplan στο ότι τώρα μπαίνουμε στο στάδιο της πραγματικής πράξης, και επικοινωνιακής πολιτικής θα συμπλήρωνα.
Καλή συνέχεια μάγκες.
ΥΓ…….Rantaplan γιατί δεν μου το είπες πιο πριν ότι ήμουν στην κυβέρνηση!!! …. όλο και κάποιο κομματάκι από φιλετάκι θα έπαιρνα.