Zgodnie z obietnicą ruszają wybory na Oskary 2006
(60069.1). Mam nadzieję, że pojawią się liczne głosy i ciekawe uzasadnienia.
Nazwa pozostaje właśnie taka, bo chociaż nie ma to wielkiego znaczenia, ale w dyskusji pojawiło się zbyt wiele koncepcji, więc zdecydowałem się pozostać przy Oskarach.
Zgodnie z sugestią Korsarza będzie mniej kategorii, ale rzeczywiście będą przez to bardziej cenione i prestiżowe.
Na początku króciutki regulamin:
- Nie można głosować na siebie, swoje mecze i swojego zawodnika
- Można głosować na jednego managera lub mecz w więcej niż jednej kategorii
- Nie można głosować na autora wątku- vinnie_jones'a (ja wszystko prowadzę i to wystarczy)
Kategorie:
Oskar dla najlepszego managera PLK i II ligiNagroda przyznawana za sukcesy w prowadzeniu klubu I i II ligi
Oskar dla najlepszego managera niższych ligNagroda przyznawana za sukcesy w prowadzeniu klubu III ligi i niższych
Oskar AktywistaNagroda za działania promujące rozwój BB
Oskar Społecznik&ForumowiczNagroda za pomaganie innym managerom, cenne rady, wskazówki itd..
Super OskarNagroda specjalna przyznawana za to, że kogoś lubimy albo zrobił coś wyjątkowego
Najlepszy meczWybieramy najlepszy mecz sezonu spośród wszystkich rozgrywek BB w sezonie 6
MVP sezonuWybieramy najlepszego Polskiego zawodnika sezonu 6
Wydarzenie sezonuWybieramy najważniejsze wydarzenie sezonu w BB, tu można głosować na cokolwiek ;)
Bug sezonuWiadomo, mecz w którym nie popisał się silnik (spośród wszystkich meczów w sezonie 6)
W tym wątku tylko głosujemy. Proszę uzasadniać każdy głos, będzie ciekawiej.
Wybory kończą się w niedzielę 30-11-2008 o godz.24
Last edited by vinnie_jones at 11/25/2008 12:15:40 PM