Druga kolejka spotkań przed nami, na razie przynajmniej w naszej grupie bez niespodzianek, czy tak pozostanie po tej kolejce? Na pewno łatwo przynajmniej w naszym meczu nie będzie. Łotwa, która obok nas i Słowenii jest kandydatem do zajęcia drugiego miejsca w grupie wydaje się mieć na to najmniejsze szanse, ale wcale nie jej akcje nie stoją tak nisko jak by ich ranking wskazywał. Swoje pierwsze spotkanie, z Hiszpanią, Łotysze dość gładko przegrali, ale grając na luzie osiągnęli niezły wynik i całkiem przyzwoite statystyki. Więcej o naszych dzisiejszych rywalach możecie przeczytać tutaj:
(61138.44).
Co do nas, to cóż dwóch zawodników nie ma formy w ogóle, kilku ma bazową. Dlatego też w sobotę powołałem Fabiana Birskiego, co prawda też nie jest w optymalnej formie ale z jego umiejętnościami nawet w takiej dyspozycji przyda nam się w tym spotkaniu. Czy dowołam trzeciego PG nie wiem, bo po prawdzie do moich dzisiejszych planów wystarczy mi Gałązka z Golubowskim, no ale niczego nie można wykluczyć, zwłaszcza że nadal waham się jeśli idzie o tempo w ataku. Mimo wszystko mam nadzieję, że uda nam się zdominować walkę na tablicach i po dość ciekawym spotkaniu zapiszemy na nasze konto kolejne pkt za zwycięstwo.
W innych spotkaniach naszej grupy Słowenia sprawdzi dyspozycję naszych ubiegło tygodniowych rywali - Szkotów. Szkoci postawili nam tydzień temu mocne warunki miejmy nadzieję, że także i Słoweńców postraszą, choć przewaga tych drugich jest zdecydowana. W meczu dwóch outsiderów Gruzja zagra z Cyprem, Gruzja to tak naprawdę niewiadoma od kilku miesięcy nie grają żadnych spotkań, Cypr choć najsłabszy w naszej grupie nie jest w tej potyczce bez szans.
Jak co tydzień przypominam wam o typerze, vinnie_jones zgromadził duży zestaw nagród także chyba warto poświęcić chwilę i wziąć udział w tej zabawie, pary na ten tydzień znajdziecie w tym wątku:
(61986.29). Pozdrawiam i do zobaczenia o 20.
Last edited by al_said at 12/8/2008 6:03:19 AM