BuzzerBeater Forums

BB Israel > ישראל - צ'כיה

ישראל - צ'כיה

Set priority
Show messages by
From: Warrior
This Post:
00
67064.1
Date: 1/3/2009 5:05:45 PM
Overall Posts Rated:
1010
נכנסים למאני טיים באליפות אירופה - שני משחקים אחרונים לפנינו, והשבוע במוקד כנראה משחק שיכול להכריע את העולות מול צ'כיה.

במידה וננצח אנחנו מבטיחים עלייה מהמקום הראשון או השני, תלוי במשחק האחרון עם פורטוגל.
במידה ונפסיד, הכל ייקבע במחזור האחרון וגם צ'כיה תהיה בתמונה כשגם פורטוגל עוד יכולה לא לעלות במידה ונפסיד השבוע..

בכל מקרה, צ'כיה ניצחה שבוע שעבר את פורטוגל החזקה.. ניצחון שדי הפתיע אותי ואני מאמין שאת כולם כי לא היו הבדלי גישות וזה רק מראה על החוזקה של הנבחרת המעולה הזאת ..

הנבחרת שלנו במצב הכי איום שיכלנו להגיע לשבועיים כאלה, כושר משחק מחריד לראשונה העונה אפשר להגיד ובמצב הכי קיצוני.. דבר שיכול להשפיע גם על בחירת הרוטציה כשאבירם שרק חזר מפציעה נשאר על כושר 6.. חסידים,אופיר,יוחפז,לינזקי על 7..ועוד.. בעיה גדולה מאוד .

כאילו שזה לא היה מספיק, גם סעדון שהיה אחד מהבודדים השבוע עם פורם 9 ושחקן מאוד חשוב ברוטציה, נפצע היום לשבועיים ונאבד אותו גם מול פורטוגל וכנראה גם בתחילת השלב הבא אם נעלה.. אבידה גדולה מאוד !

מצב ממש לא טוב לנבחרת כרגע.. לא לקראת המשחק מול צ'כיה השבוע ולא לקראת ההמשך ..
כל מה שקשור במשחק, הצעות,רעיונות וכו', לכתוב רק כאן ..

This Post:
00
67064.2 in reply to 67064.1
Date: 1/3/2009 7:33:38 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אם כל הצער והיגון צריך לחשוב על חילוף אחד ואולי על שניים במכה.
אני בטוח שדרור יבין את המצב אם כך יתבקש.
במצב הנוכחי לא יהיה אפקט שלילי ל-2 חילופים שיפגעו רמה אחת ברוח הצוות.

כרגע הבוגרת שלנו נמצאת בטורניר החשוב ורוב העיניים מופנות אליה.

From: oz

This Post:
00
67064.3 in reply to 67064.1
Date: 1/4/2009 11:48:22 AM
Overall Posts Rated:
00
תגידו הביברים עושים לנו את את זה בכוונה?
יש לצכים פורם כדלהלן:
5 על חזק
3 על מכובד
4 על מיומן
2 על ממוצע
1 על בינוני
בסך הכל אם אפשר להגיד בוודאות שבשבוע הבא הפורם יהיה יותר טוב אפשר לעלות רגוע למשחק הזה, ולתקוף את פורטוגל עם קראנץ לעלייה.

This Post:
00
67064.4 in reply to 67064.2
Date: 1/5/2009 1:46:55 PM
Overall Posts Rated:
1010
ערב טוב לכולם !

אז כאמור אנחנו בשלבים המכריעים של שלב הבתים הראשון באליפות.. היריבה השבוע במוקד היא צ'כיה החזקה שניצחה בשבוע האחרון את פורטוגל במפגן מרשים מאוד ומציגה סגל איכותי ביותר..
המאמן הצ'כי זה מאמן וותיק בנבחרת שנבחר בפעם השנייה, נוהג לגוון בטקטיקות.. ניצחון מולם השבוע אמור להבטיח לנו את העלייה לשלב הבתים הבא..

קצת אינפורמציה לקראת המשחק:

מצבנו בבית אומנם הכי טוב עם מאזן מושלם אבל עדיין לא עלינו לשלב הבא, המצב בנבחרת כרגע קטסטרופלי, גיא פאר ובן ארי אחרי פציעות ממושכות ובפורם נמוך ולא ישתתפו השבוע, אחרי שלא משחקים כבר שבועיים-שלוש רצופים.
והנה השבוע ייצא לחופשה במוקד מעיין סעדון שגם נפצע לשבועיים, שחקן מאוד חשוב ברוטציה שייחסר לנו מאוד ובנוסף גם כושר המשחק השבוע במצב ממש לא טוב לעומת הכושר של הצ'כים שנראה טוב להפליא.. אולי יש להם גם יתרון התלהבות עלינו כי אנחנו עדיין לא יודעים אם היה הסכם רגוע בינם לבין פורטוגל ..

טקטיקות:

עם כושר המשחק הנוכחי והפציעה הטרייה של סעדון, אין לנו הרבה אופציות אלא לעלות פנימה.. או פוש אבל אנחנו רוצים לייצר יתרון בטקטיקה מסויימת ומשחק פנימה אמור להיות האופציה הכי טובה בשבוע כזה כשהפאוור שלהם על כושר משחק 7 ..
אומנם נחסר שוב את אבירם בן ארי שאמור לעזור מאוד בטקטיקה מסוג זה אבל יש לנו עוד מספיק גבוהים טובים שיעזרו בטקטיקה הזאת..
אני מודע לזה שזה יכול להיות קצת שקוף כיוון שכל הקלעים שלנו על פורם 7 ומטה וסעדון פצוע.. אבל אנחנו נקווה שהצ'כי לא יסתכן באיזורית בשלב כזה אחרי שזה עלה לו ביוקר מול הונגריה ומאז הוא עולה רק אישית..

בהגנה אנחנו נשמור אישית.. אנחנו לא יכולים לדעת איך יעלו הצ'כים אני מאמין שהם לא יילכו פנימה, יש לי הרגשה די גדולה שהם יינצלו את הפורם הנפלא של הקו האחורי ואת זה שהסמול שלהם נתן עלייה כפולה בקליעה לאחרונה(הוא יוצא לשוק המון בזמן האחרון) ויילכו החוצה.. או אפילו יינסו משחק בתנועה.. אז על כל מקרה כזה אנחנו שומרים היום איזורית עם שלושה בחוץ כדי לחזק את ההגנה החיצונית שבכללי צפויה להיות חלשה מהרגיל כשנשחק שוב עם 3 גבוהים פותחים ומחליפים ..
אבל הותאמה רוטציה בידיוק כדי לחזק את ההגנה החיצונית כמה שאפשר עם הגארדים ועם הכושר הנוכחי שמהווה קצת בעיה ולא רק התקפית .

הגישה תהיה נורמל, אנחנו לא יכולים לסכן את ההתלהבות במפגש כזה כשעדיף לשמור את זה למשחק הבא אם יהיה צורך..

ולהלן הרוטציה:

חמישיה:
PG – Mati Sadeh
SG – Emi Ofir
SF – Tsach Golan
PF – Oz Ben-Ami
C – Gilli Zadok

ספסל:
PG – Adi Yohpaz
SG – Assaf Chassidim
SF – Matan Atias
PF – Dvir Hasar
C – Hadar Korenfine

מחליפים נוספים:
Afik Linezky
Yuval Ben-Yossef

הסיבה הנוספת שהוחלט ללכת היום פנימה זה לא רק ביגלל המצב הנתון, אני מכיר את הסמול והגארד הפותחים של צ'כיה ושניהם עם הגנה פנימית נמוכה.. צח גולן אמור להצטיין אם יהיה המאצאפ שאנחנו רוצים שיהיה ..
אמיל אופיר יחדור המון על הגארד שלהם ונקווה שגם ישמור אותו בצורה טובה למרות הכושר הנמוך.. ומהספסל חסידים יחליף אותו וגם ייתן המון חדירות לסל בתקווה גם ללא מעט נקודות מהעמדה הזאת ..

מתי שדה ינסה גם לחדור חזק לסל ויצטרך לתת עוד משחק של מפגן מסירות כדי להפעיל את הגבוהים שלנו בצבע, דבר שחשוב במשחק פנים.. יחד עם יוחפז הם יחזקו את ציון ההגנה שלנו ..

הסנטר הצ'כי שומר ברמה מאוד גבוהה ולגילי צדוק לא יהיה קל.. אבל יש לו את היכולות לשבור את ההגנה שלו וזה יהיה המאצאפ העיקרי שאנחנו לא יודעים איך יהיה, תלוי מי יוצב שם אצל הצכים אבל רוב הסיכויים שמשם לא יבואו מירב הנקודות..

ועוז בן עמי שלא הזכרנו, גם יכול להצטיין היום כשמשחקים במגרש שלו ובמשחק תחת הצבע שאותו הוא מאוד אוהב .

לסיכום, אולי המשחק הכי קשה שלנו עד כה, הן מבחינת הרמה המקצועית והן מבחינת הכושר והמצב שאנחנו מגיעים איתו לקראת המשחק החשוב והקריטי הזה.. שלמעשה לא עומד לטובתנו הפעם .

ושיהיה לנו בהצלחה, בואו לעודד !

This Post:
00
67064.5 in reply to 67064.4
Date: 1/5/2009 1:59:01 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
בהגנה אנחנו נשמור אישית.. אנחנו לא יכולים לדעת איך יעלו הצ'כים אני מאמין שהם לא יילכו פנימה, יש לי הרגשה די גדולה שהם יינצלו את הפורם הנפלא של הקו האחורי ואת זה שהסמול שלהם נתן עלייה כפולה בקליעה לאחרונה(הוא יוצא לשוק המון בזמן האחרון) ויילכו החוצה.. או אפילו יינסו משחק בתנועה.. אז על כל מקרה כזה אנחנו שומרים היום איזורית עם שלושה בחוץ כדי לחזק את ההגנה החיצונית שבכללי צפויה להיות חלשה מהרגיל כשנשחק שוב עם 3 גבוהים פותחים ומחליפים ..
אבל הותאמה רוטציה בידיוק כדי לחזק את ההגנה החיצונית כמה שאפשר עם הגארדים ועם הכושר הנוכחי שמהווה קצת בעיה ולא רק התקפית .

אז איך אנחנו שומרים לא הבנתי.
אישית או 3 בפנים.

נורמל?

Last edited by The Glove 20 at 1/5/2009 2:01:01 PM

This Post:
00
67064.6 in reply to 67064.5
Date: 1/5/2009 2:07:21 PM
Overall Posts Rated:
1010
מצטער אם התבלבלתי ... שומרים 3 בחוץ .
גישה נורמל .

בינתיים נראה טוב.. שיתוף מעולה נפלא בינתיים של מתי את אמיל .. שחודר המון כמו שאנחנו מצפים .. רק שימשיך ככה..
הצכים העלו רוטציה לא ברורה.. נראה מה ייצא מזה בסוף .

This Post:
00
67064.7 in reply to 67064.6
Date: 1/5/2009 2:09:30 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
6 דקות מפתיחת המשחק אמיל כבר עם 4 אירועי דרייבינג.

תמשיכו ככה.

This Post:
00
67064.8 in reply to 67064.4
Date: 1/5/2009 2:14:57 PM
Overall Posts Rated:
00
בהצלחה לנבחרת!!

ויש לי שאלה.
עדי יוחפז היה ידוע שנים בתור השחקן הכי טוב בנבחרת שלנו. הגארד עם המשכורת הגבוהה ביותר בארץ, מלך הסלים בליגה האיטלקית, אולי הטובה בעולם.. תמיד פתח והיה המצטיין. מה קרה שפתאום הוא שחקן מחליף?

This Post:
00
67064.9 in reply to 67064.8
Date: 1/5/2009 2:19:42 PM
Overall Posts Rated:
3434
פורם ירוד.

רבע ראשון מעולה עם תוצאה של פי2 מהם 32-16

This Post:
00
67064.10 in reply to 67064.8
Date: 1/5/2009 2:21:35 PM
Overall Posts Rated:
1010
אתה צודק שהוא כבר מתחילת הטורניר שחקן מחליף ברוטציה אצלנו.. הוא לאחרונה לא שמר על הפורם ממש, שזה דבר שאמרתי מההתחלה שהוא אחד החשובים אצלי..

אבל בכללי, הוא מהשחקנים שמתאימים בטקטיקות מסויימות ובמשחק פנים הוא בעיקר פחות מתאים .. שאר הגארדים מתקדמים בצורה די טובה ולכן נסגרו קצת הפערים ולהם יש גם יתרונות שלו אין, וההפך .

ולכן הוא עוזר לנו מאוד עם הציון מהספסל והוא שחקן רוטציה חשוב מבחינתי ולא משנה אם זה מהספסל או מהחמישיה כי בינתיים ראינו העונה שגם המחליפים משחקים 20 דקות ומעלה ..

בינתיים סיימנו רבע ראשון ביתרון שלא חלמתי עליו בשלב כזה.. הצכים כמו שצפינו לא הלכו פנימה ואפילו אולי החוצה שזה די טוב כמו שתיכננו...
יתרון ענק פשוט בריבאונד! ואמיל אופיר כמו שרצינו קיבל מאצאפ מול שחקנים שלא שומרים בצבע וצפוי לסיים את המשחק עם 25 נקודות לפחות וגם חסידים עם לא מעט ובהחלט במאצאפ הזה זכינו .

This Post:
00
67064.11 in reply to 67064.3
Date: 1/5/2009 2:46:05 PM
Overall Posts Rated:
1010
כאילו שלא היו מספיקות הצרות שלנו בשבועות האחרונים עכשיו גם חסידים נפצע..
אני מאוד מקווה שישאר בריא בסופו של דבר אחרת זאת מכה הכי אכזרית שיכלנו לקבל גם אם ננצח .

וזה מכה גם למשחק הזה כי לאמיל אין אינסוף אוויר.. המחליף השני שמה זה יוחפז אבל עדיין חסידים תורם דברים שעדי לא יתרום בטקטיקה כזאת.. ונקווה שזה לא ישפיע עד כדי כך ..

הסטטיסטיקה התיישרה ובגדול בנושא הריבאונד ברבע הזה כשבקושי לקחנו ריבאונדים.. אין מה לעשות זה חייב להתיישר הרי.. גם השלשות הומטרו עלינו ברבע הזה כשבסך הכל ירדנו מהמחצית כשאנחנו מובילים 10 נקודות אז זאת עדיין נקודת אור לאור המשחק הקשה הזה..

אני אתקן את עצמי, אמיל אופיר יסיים את המחצית עם איזור ה20 נקודות .. הוא הולך לשחק המון במשחק הזה ככה שאני לא בטוח עם כמה יסיים וכמה אוויר ישאר לו אבל בינתיים מפגן מעולה בהתקפה עם 20 נקודות ועוד 5 אסיסטים מכובדים מאוד .. בהגנה אין מה לעשות הפורם משפיע מאוד מול הצכי עם הכושר 9 שבינתיים נותן משחק התקפה טוב..

אטיאס עם משחק נחמד בינתיים מהספסל בבכורה שלו ..
צדוק עוזר מאוד וגם שדה עושה את מה שמצופה ממנו עם 6 אסיסטים במחצית ושיתוף פעולה מעולה עם אמיל..
אנחנו גם עם המוןן עבירות ממש על הגבול, נקווה שזה לא ייעלה יותר מידי לקראת המחצית השנייה.

וזהו נקווה לטוב.. קיבלנו מספיק מכות לפני המשחק ובזמן המשחק.. לנצח יהיה באמת הישג לא קטן .