Tak na wstępie powiem ze dobry pomysł z tym wątkiem;]
Jeśli chodzi o poziom to powiem ze Great 8 jest wyrównana nawet i zabardzo co świadczy o tym ze druzyna która jest na dzien dzisiejszy w barazach, w mojej konfie miala by zapewnione PO. Moja konfa to takie troche dziwne jest.
Ekipa DUDIES ze swoim atakiem z obwodu mogła by zmieść Lame z parkietu no ale jeden skil nie starczy, bo reszte ma na poziomie bota;/ No ale jak sie ma takiego zawodnika jak Nabzdyk to z tą ekipa trzeba się liczyc
Ekipa Engles mimo ze beniaminek pokazala charakter no i w nastepnym sezonie namiesza moim zdaniem w lidze, chyba ze jeszcze zobaczymy to w tym(co mam nadzieje nie nastąpi:D:D:D)
Ekipa DADE, odnosze wrazenie ze sie troszke zatrzymala, troche jakby zwolnila rozwoj ale to nie znaczy ze nie jest groźna.
To są głowne ekipy z mojej konfy miedzy którymi rozegra się walka o final PO. Dobra mialo byc o typowaniu kto wygra lige a ja sie tu rozpisalem o swojej konfie:P
A wiec niewątpliwie najwięsze szanse ma Lame Ducks, i tu chyba nikt nie ma wątpliwości, co jak co ale jak drużyna która dotarła do półfinału PP nie awansuje to będzie ogromna niespodzianka. Bardzo dobra polityka prowadzenia klubu, wyrównane staty, dobra obrona zarówno w trumnie jak i na kole powoduje ze szanse na pokonanie tego zespołu i to na jego hali graniczy z niemozliwe/nieosiagalne. 60%
Chodź mój kolega dał mi tylko 9% na wygranie ligi(ham-_-) to ja będę lepszy dla neigo i umieszcze go na drugim miejscu w tej liscie. Nie wątpilwe jest to ze po zmocnieniu obwodu z tą ekipą trzeba sie liczyc. Ma dobre rozwiniety atak z trumny i dzieki niemu moze sprawic niespodzianke a nowy nabytek dorzuci z 2-3 trójek i może by po meczu. Do tego należy zrówić też uwage na to że manager lubi kombinowac no i wie oco w tej grze chodzi. Ostatnie staty jakie "pociski" wyciagneły podczas meczu na wyjeździe naprawde robia wrażenie i podczas meczu PO naprawde ta ekipa nie stoi na straconej pozycji;] 13%
Na kolejnym miejscu stawiam ekipe Rugi Team. Kolejna z ekip które preferują ostre atakowanie spod kosza. Staty posiada na wysokim poziomie, jak i zmysl taktyczny co zaowocowalo 16 zwyciestwami w lidze. Ekipa dobrze czuje sie na wyjazdach ale jest niezwykle groźna we własnej hali czego świadkiem i poszkodowanym byl sam tasiorfly który przegrał z nim dość wyraźnie. Jedno jest pewne z tą ekipą trzeba sie liczyć no ale wątpie aby zdołała powtórzyć wynik z rundy zasadniczej i pokonać Lame czy Da Bullets. 12%
Tutaj powiem slowa o sobie, nie watpliwie mam chrapkę na II ligę no ale nie ukrywam ze fianl konfederacji Great 8 będzie zarówno finałem ligi. I prawdopodobnie z tym Mackiem będę się musiał jeszcze przez sezon męczyć:p. Moim celem jest wygranie swojej konfy i będę bardzo rozczarowany jak tego nie osiągne, bo uważam ze zasluzyłem na to aby wygrac. Moja druzyna ciagle sie rozwija, dopiero jestem na poczatku drogi jaka chce przebyc. No ale to nie znaczy ze sobie bym nie poradzil w II lidze, sądze ze o te 5 miejsce mógłbym sie z powodzeniem bic. No ale to nie zmienia faktu ze są lepsze zespoły w tej lidze odemnie...ale z dnia na dzien ta różnica się zmiejsza...:D:D:D 11%
Ostatnią ekipą która moim zdaniem ma teoretyczne szanse na awans jest ekipa Engles Toruń, mimo ze beniaminek to druzyna z która trzeba sie liczyc i tak jak pialem wyzej, wielki potencjal w sobie posiada i z czasem napewno to udowodni. No i manager preferuje atak z obwodu a ja z takimi drużynami nie lubie grac;/ 4%
Ale sie rozpisalem, mam nadziej ze to ktoś będzie chciał przeczytac;]