Moje Procjene:
Falanga14 - Big Boys - 1
iako obje ekipe imaju po jednu pobjedu,mislim da bi falanga ovo mogla pobijediti jer su big boysi izgleda upali u nekakvu krizu :) ( izgubili su zadnjih šesti tekmi u ligi )
BC Baku - Dinamo Zagreb - 2
ovdje bi po meni dinamo mogao izaći kao pobjednik.pobjedio je obje međusobne tekme
Orangutans - Divljebeštije - 1
tu ne treba trošiti previše riječi.pobjeda orangutansa.imaju samo jedan poraz u ligi.sretno vam bilo beštije,dao bog da im upišete drugi poraz ;)
KK Cibona Vip - VM Tigers - 1
moja pobjeda :).šalim se.ova bi mogla biti gusta, ali ,uz svo poštovanje prema tigersima,mislim da bih ja to mogao dobiti ( dao Bog :D ).upisao sam pobjede u obje tekme pa očekujem još jednu :P
Finala:
Falanga14 - Dinamo Zagreb - 1
kad bi se kladio,kladio bi se na falangu.pobjedila je u oba međusobna susreta.iako bih rađe htio vidjeti dinamo u finalu,jer sam njih već pobjedio :P.sretno i jednima i drugima ( dinamu malo više :D ).neka bolja ekipa pobjedi
KK Cibona Vip - Orangutans - X2
gusto, ali ja pobjeđujem :).opet se šalim.teško ću do pobjede, ali dat ću sve od sebe da do toga dođe.ovi orangutansi imaju samo jedan poraz ( nažalost ne od mene :( ),sunce im žarko :),tako da malu prednost dajem njima.dozvoljavam vam ( ostalim trenerima, ne Mr.Mirosu ) da mi zaželite sreću ;P i da napokon srušimo te orangutanse :D
Finale nad finalima:
Falanga14 / Dinamo Zagreb - KK Cibona Vip / Orangutans - 1X2
vidjet ćemo ko će doći do pobjede u finalu nad finalima.dao bog da to bude ekipa sa najljepšim imenom ( to bih bio ja ) ;DD.sretno svima ( meni malčice više ) i neka najbolja ekipa pobijedi
evo to su moja predviđanja.nemojte mi zamjeriti
smijete i vi slobodno izraziti svoje mišljenje ( nadam se da hoćete,da to nisam sve badava pisao ) ;)
volio bih da najbolje četiri ekipa prođu u 2.ligu.pa sretno vam svima bilo.možda se vidimo za koju godinu u Hrvatskoj Super Ligi :DD
sad kad sam se izjasnio,može li mi netko reći kad uopće počinje doigravanje :)
Last edited by DomiM at 2/7/2009 6:01:49 PM